fbpx

Ljubezenski horoskop za oktober 2022: ljubezni nam ne bo manjkalo

Foto: Veronika Bykovich / Unsplash

Kaj so vam namenile zvezde? Bo to vaš mesec? Poln jesenskih romanc ali pa boste našli ljubezen življenja?

Jesen in oktober prinašata romantiko, nove ljubezni. Poglejmo, kaj vašemu astrološkemu znamenju napoveduje ljubezenski horoskop za oktober 2022.

Oven (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Impulzivni ovni bodo želeli pokazati svoj karakter. Bodo spontani, svobodni in pripravljeni na romantične avanture. Potrebovali bodo potrpljenje in sposobnost prevzemanja odgovornosti bolj kot kdaj koli prej. Povečana energija in impulzivna čustva lahko pokvarijo odnos z ljubljeno osebo. Da bi izboljšali situacijo, se zanimajte za partnerjeve želje in pripravite presenečenje. Ne bodite pozorni na trače, saj bodo te informacije lažne.

Bik (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Bike čaka romantičen mesec, ki bo poln zanimivih dogodkov. Če se vaš odnos šele razvija in je situacija še vedno zelo dvoumna, bo oktober vse postavil na svoje mesto. Mnogi biki bi se morali pripraviti na kardinalne spremembe v svojih ljubezenskih odnosih – pari pričakujejo bodisi poroko bodisi razpad. Samski bi morali biti bolj previdni pri novih poznanstvih. Pazite, komu boste podarili svoje srce.

Naj bo jesenska ljubezen – lepa.

Dvojčka (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Dvojčkom mesečni ljubezenski horoskop za oktober 2022 napoveduje prekinitev romantičnih odnosov in potopitev v morje čustev. Tu gre um lahko v ozadje, zato priporočamo previdnost. Če ste v dolgem razmerju ali zakonu, ste se soočili s konflikti in nesporazumi, zato se boste morali potruditi, da razmerje popravite. Svoje ljubosumje boste morali nadzorovati, da se izognete prepirom.

Rak (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Če bodo raki našli ravnovesje med različnimi željami, bo oktober zanje zelo romantičen in prijeten. Samski imajo priložnost najti svojo pravo ljubezen in v prihodnosti svoje življenje z njo povezati s poroko. A bodite pozorni, kaj vam govori intuicija, saj vas zagotovo ne bo pustila na cedilu. Prisluhnite sporočilom notranjega glasu, ki vam lahko razkrije romantične skrivnosti.

Lev (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Levi, ki prej niso mogli osvojiti svoje ljubezni, bodo imeli oktobra srečo – izbirali bodo in srca bodo zlahka osvojena. Možno je, da začnete romanco z osebo, ki vam je bila v preteklosti všeč, in to se lahko zgodi zelo spontano. Če ste v zvezi že dlje časa, boste v drugem jesenskem mesecu želeli nekaj spremeniti – morda začeti skupno življenje, zaprositi ljubljeno osebo ali se odpraviti na daljše potovanje.

Vaša jesen bo mirna in zaljubljena. Foto: Everton Vila / Unsplashlepa. Foto: Josiah Weiss / Unsplash

Devica (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Kar zadeva ljubezen, lahko devica oktobra pričakuje mirno in stabilno obdobje. V odnosih s sorodno dušo ni pričakovati ničesar posebnega – vse bo potekalo po standardnem scenariju za vaš odnos. Device bodo morale pač delati na svojem ljubosumju, saj lahko pokvari še tako lepe trenutke in občutke. Oktober ni primeren za začetek novih zvez, zato je bolje, če se pojavi nova oseba, da vse traja počasi, da se dobro spoznate.

Tehtnica (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Za tehtnice je oktober lahko točka, ko težave v ljubezenskih odnosih dosežejo vrhunec. Zato si boste morali zastaviti jasno vprašanje – ali potrebujete ta odnos in kaj od njega pričakujete. Če pridete na misel o razhodu, dobro premislite, preden naredite veliko potezo, iz katere ni vrnitve. In če je vaše srce še svobodno, boste morali pred začetkom zveze jasno opredeliti namen zveze. Že na začetku jasno povejte, kaj želite in kaj ni mogoče.

Škorpijon (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Čaka vas popolnoma nova percepcija v osebnem življenju – ljubezenska sfera postane nevihtna, strastna in zelo bogata. Čakajo vas prijetna presenečenja in izpolnjevanje želja, pri skoraj vsem tem pa bo imel pomembno vlogo vaš partner. Pokažite, koliko vam pomeni vse, kar naredi za vas. Imejte to v mislih in bodite velikodušni s pohvalami. Za tiste, katerih srca so svobodna, obstaja priporočilo – bodite previdni z ljudmi, ki želijo zasesti pomembno mesto v vašem življenju.

Morda se zaljubite. Foto: Dillon Kydd / Unsplash

Strelec (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Oktober strelcem ne bo prinesel pozitivnih sprememb, težave, ki so se pojavile septembra, pa bodo še naprej preizkušale to astrološko znamenje. Decembra rojeni strelci bodo imeli še posebej zahtevne dni, možni so konflikti s partnerjem. samskii tudi nimajo možnosti izboljšati osebnega življenja, lahko pa zato delajo na sebi, se sprostijo in posvetijo osebnemu razvoju.

Kozorog (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Kozorogi, ki jim v preteklosti ni uspelo najti sorodne duše, je tudi ta mesec ne bodo mogli najti. A le tisti, ki zna počakati, lahko doseže svoj cilj, zato bodite potrpežljivi. Predstavniki tega znamenja, ki so že v razmerju, naj gredo naprej in se razvijajo. Lahko pride do nesoglasij ali prepirov, a s komunikacijo lahko vse rešite. Potrudi se razbiti monotonost odnosa.

Vodnar (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Vodnarji imajo precej nestabilno situacijo, saj lahko pride do konfliktov z ljubljeno osebo. Lahko pride do nesporazumov in napetosti, vendar se ne smete prepirati o tem, kdo je kriv, ampak skupaj poiščite rešitev. Zelo pomembno je, da se naučite poslušati in slišati ljubljeno osebo, da s svojim vedenjem ne ogrožate čustev in naklonjenosti. Če res obstajajo občutki, potem lahko najdete izhod in razumete dejanja osebe.

Naj bo oktober posut s čarobnim listjem sreče. Foto: Amy Humphries / Unsplash

Ribi (ljubezenski horoskop oktober 2022)

Ribe ne bodo prikrajšane za pozornost nasprotnega spola, zato bodo morale izbirati med več možnostmi. Tiste, ki so bile prej razočarane v ljubezni, čakajo na novo osebo, ki bo do njih imela veliko ljubezni in razumevanja. Kratkotrajne romance na počitnicah pravzaprav niso priložnost za prihodnost. Že na začetku povejte, kaj si želite in pričakujete od odnosa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!