IMG_4447
Utrip mesta · lokali

Nazorjevo ulico v Ljubljani je pisano obarvala nova restavracija Casa Mulata, ki združuje okusno brazilsko hrano z italijanskim priokusom in veselo latinsko vzdušje.

Casa Mulata
Nazorjeva 4
Ljubljana
Ponedeljek-torek: 11:00 - 00:00
Petek: 11:00 - 01:00
Sobota: 16:30 - 01:00

Notranjost Case Mulate odlikuje toplina, ki veje iz pisanega pohištva, ki sta ga lastnici zbrali na raznovrstnih garažnih razprodajah in renovirali kar sami, iz stopnišča, ki je odeto v pisane keramične ploščice in stenskih fotografij, ki vsekakor odražajo brazilski značaj restavracije. Ko pogledamo na meni, opazimo, da ponudba sestoji iz dominikanskih, brazilskih in italijanskih jedi ter osvežilnih koktejlov. Prek dneva si lahko privoščimo lahka kosila, med katerimi so odlične picam podobne piadine in pisane solate. Dejansko po latinskem dišita le dve jedi: dnevni krožnik in brazilska nacionalna jed iz črnega fižola, svinjine in riža – feijoada. Restavracija zares zaživi zvečer, saj se v hiši zavzemajo za pisan večerni utrip. Z bogatejšim večernim izborom latinskoameriških jedi in družabnimi dogodki Casa Mulata vsekakor popestri dogajanje na zaspani Nazorjevi.

Odpri galerijo

PLATO Kavarna in restavracija PLATO 7 Ziferblat: Prostor za druženje, kjer je zastonj vse, razen časa IMG_0343 ABI Falafel: najboljše, kar nam lahko ponudi Orient kavarnaDrama_HiRes©PeterUhan_05 Drama Kavarna: kavarna, kjer se čas ustavi ·