Lars & Sven burgers (foto: Facebook Lars & Sven)
Utrip mesta · lokali

“Burgerji so naša strast,” pravijo pri Lars & Sven Burgers, slovenskem podjetju, ki so po poslovalnici ob trgovinskem centru E.Leclerc odprli še nov lokal ob Hipermarketu Ljubljana Šiška. Velika prednost njihovih burgerjev je, da so izdelani zgolj iz lokalnih sestavin in iz mesa proste reje.

Lars & Sven Burger
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
051 614 199
Od ponedeljka do petka od 10.00 do 21.30, ob sobotah od 11.00 do 22.00 in ob nedeljah od 11.00 do 15.30, v decembru ob nedeljah do 18.00.

Z zanimanjem smo opazovali, kako je ob otroškem igrišču pred Hipermarketom Ljubljana Šiška rasel nov lokal Lars & Sven Burgers, imenovan po imenih dveh bratov Svena in Larsa. Zastekljen lokal je čudovito popestril tamkajšnji prostor, v okolico sije s stilsko dovršenimi sodobnimi lučmi in je hitro postal priljubljena obedovalnica lačnih mimoidočih. Kako tudi ne. Lars & Sven Burgers v času, ko je medsebojnega povezovanja premalo, stavijo na lokalno gospodarstvo, okoliške kmetije, lokalne mesarije, svežo zelenjavo in meso iz proste reje, ki priča o veliko bolj kakovostnem življenju živali in bolj zdravi prehrani za vse gurmane, ki jih obiščejo.

“S ponosom povemo, da sodelujemo tudi z mladimi peki Centra Janeza Levca, ki skrbijo za popolno pripravljene kruhke. Na ta način si prizadevamo, da z obrokom v naši restavraciji ne naredite nekaj dobrega le zase, temveč s svojim obiskom pripomorete tudi k razvoju lokalne skupnosti,” radi povedo pri Lars & Sven Burgers.

Kaj vse ponuja Lars & Sven Burgers?

Pet različnih burgerjev, trije različni sendviči z zrezki, piščančje dunajčke in otroški meni, ki bo navdušil vsakega otroka.  Burgerja Lars burger in Sven burger vsebujeta slovensko govedino iz proste reje, ‘Smokey burger ‘ vsebuje prekajeno mleto svinjsko ribico,  ‘Black angus roastbeef steak’ je narejen iz govedine iz proste reje, ‘Chicken steak’ je iz fileja domačega piščanca iz proste reje, piščančji dunajčki pa iz najboljšega mesa piščančjih prsi. Vse goveje meso je v osnovi srednje pečeno, razen, če naročite drugače.

Ljubitelji piva se boste lahko zraven odlične hrane odžejali z avstrijskim Bevogom, češkim Bernardom in slovenskim Tektonikom. Tisti, ki vam je bolj pri srcu vino, lahko naročite Quercus. Vse, ki imate raje brezalkoholne pijače, pa bo navdušil 100-odstotni domači sok iz domačije Grčin.

Galerija Lars & Sven Burgers

Roastbeef steakOdpri galerijo

KKK_0330 Longines butik: odslej specializirana trgovina na Wolfovi ulici Boschtiz Kavarna Boschtiz – kot bi vstopili v lastno dnevno sobo hood burger Hood Burger od zdaj naprej tudi v centru Ljubljane Gastro House 151 Gastro House 151: v kraljestvu kulinaričnih dobrot · · · ·