_MG_7698
Utrip mesta · lokali

Večina nas je s starši in starimi starši vsaj enkrat v življenju obiskala igrišče za minigolf v Parku Tivoli in na to nas vežejo močni nostalgični spomini. Toda, zakaj ne bi ustvarili novih? Igrišče, ki je skorajda vtonilo v pozabo, ima namreč odslej popolnoma svežo podobo in nov Mini Café Golf.

Mini Café Golf
Park Tivoli
Ljubljana

Začetki vsem znanega tivolskega igrišča za golf segajo v davno leto 1967, ko je igra hitro osvojila srca vseh generacij, ki so rade preživljale prijetne popoldneve v zelenem srcu Ljubljane.

Zadnja leta nekoliko zaprašeno igrišče za minigolf je pred kratkim dobilo povsem osvežen videz. Vsi sprehajalci psov, rolkarji, joggerji, mamice in očki z vozički ter štručke v njih bodo namreč odslej pri vhodu v park našli sodobno prenovljeno igrišče za minigolf in obnemeli ob pogledu na prelepo kavarno in slaščičarno Mini Café Golf. Prenovljeno igrišče ponuja 18 igralnih stez, pripadajoča kavarna s pestro ponudbo in zanimivim “mini” konceptom pa zaokroži obisk igrišča v popolnost. Naslednjič, ko se odpravimo v naš najljubši park, si zatorej ne pozabimo privoščiti odlične skodelice kave, fantastične kepice sladoleda in zapeljive mini tortice v sproščenem ambientu, le lučaj stran od mestnega vrveža.

PREBERITE ŠE: Zepp – odličen senzor za golf, ki analizira vaše udarce

Zunanjost restvracije foto Bor Dobrin Smrekarjev hram – kakovostna ljubljanska restavracija Izjemni hamburgerji Spirit Bar & Kitchen: hrana za dušo v najbolj mirnem delu Ljubljane Foto: Chuty's Chuty’s: ko prijetno zadiši po tajski kuhinji Foto: bazilikabistro Kam na najboljši brunch v Ljubljani: top 10 lokalov, bistrojev in restavracij ·