fbpx

L’Oréal Brow Magic: revolucija na področju ličenja obrvi

L’Oréal Brow Magic

Foto: Loreal

Ste pripravljeni na lepotno revolucijo leta? L'Oréal Groupe je na sejmu CES 2023 predstavil svojo najnovejšo inovacijo in naj vam povem, da je popolnoma spremenila "igro". Predstavljamo vam Brow Magic, prvi domači elektronski aplikator za ličenje obrvi, ki vam v samo nekaj sekundah zagotavlja prilagojen videz obrvi, vse pa poganja čarovnija razširjene resničnosti.

Minili so dnevi boja z neenakomernimi, amaterskimi obrvmi. Aplikator Brow Magic je bil razvit v sodelovanju s tehnološkim podjetjem Prinker, pionirjem na področju natisnjenih, obstojnih tetovaž, za doseganje profesionalnih rezultatov v udobju vašega doma. Njegova lahka in elegantna zasnova vključuje 2400 drobnih šob in tehnologijo tiskanja z ločljivostjo tiskanja do 1200 kapljic na palec (dpi), zaradi česar so obrvi bleščeče, srček.

Toda prava čarovnija se zgodi, ko odprete aplikacijo L’Oréal Brow Magic in skenirate svoj obraz z bralnikom obrvi Modiface. Ta najsodobnejša tehnologija analizira vaše poteze in priporoča popolne učinke mikrobladinga, mikrosenčenja ali polnila za vašo edinstveno obliko obraza in želeni videz. Poslovite se od ugibanj in vsakič pozdravite popolno izklesane obrvi.

Foto: Loreal

Uporaba aplikatorja je lahkotna kot vetrič; preprosto s čopičem premaknite L’Oréal Brow Magic primer skozi obrvi, preden premaknete tiskalnik po obrvi z enim samim potegom. Ko je tiskanje končano, končni premaz zaklene videz, ki ga je mogoče zlahka odstraniti s standardnim odstranjevalcem ličil. Nič več nereda, nič več hrupa.

Dame, prihodnost lepote je končno tu in je vključujoča, dostopna in oh-tako-glamurozna. Z Brow Magic lahko zdaj v udobju svojega doma ustvarite obrvi, vredne salona, zahvaljujoč L’Oréalovi predanosti premikanju meja in njihovi strasti do tehnologije in lepote. Označite si koledarje, ker naj bi ta revolucionarni izdelek prišel na trg pozneje letos, ne zamudite te priložnosti, da nadgradite svojo lepotno igro.

Dodatne Informacije

loreal.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.