Lumi Dolls: prvi bordel s seks lutkami na svetu

Bordeli ne veljajo ravno za najlepše kraje na planetu. In najbrž to ne bo niti nekoliko strašljiv, brezoseben in antiutopični bordel, ki so ga odprli v Barceloni. Lumi Dolls, kot se imenuje, namreč nudi strankam enourne seje kar z realističnimi seks lutkami.

Lumi Dolls je prvi bordel s seks lutkami na svetu, v njem pa kraljujejo realistične lutke žensk, narejene iz termoplastičnega elastomera (oh, kako seksi) in oblečene po naročilu strank. Glede na njihovo spletno stran je izkušnja z njimi “prijetna, zanimiva in erotična”.

PREBERITE ŠE: 5 knjig z žgečkljivo vsebino, ki vam lahko spremenijo življenje

Evropejka Kate, Afričanka Leiza, Azijka Lily in japonski anime lik Aki.
Evropejka Kate, Afričanka Leiza, Azijka Lily in japonski anime lik Aki

Tipična enourna seansa (na voljo tudi za pare) vključuje seks lutko, oblečeno po meri, glasbo, sveče in pornografski film, ki se predvaja na velikem plazma televizorju ter poskrbi za pravo vzdušje. Stranke lahko tudi zahtevajo, da jih lutka pričaka v točno določeni pozi in oblačilih. Sicer lahko izbirajo med štirimi različnimi ‘prijateljicami’, ki imajo različna telesa in ‘osebnosti’, te pa so pred vsakim novim obiskom temeljito očiščene. Prav tako je obvezno treba nositi kondom.
Kaj pa vi porečete na tak bordel? Nas lahko sploh še kaj preseneti?

Dodatne Informacije

Več informacij:
lumidolls.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!