fbpx

Maurice de Mauriac x Racquet Magazine ponovno navdušujeta z uro Maurice de Mauriac Rallymaster III

Zelena eleganca na vašem zapestju: Maurice de Mauriac x Racquet Rallymaster III

Maurice de Mauriac Rallymaster III
Foto: Maurice de Mauriac

Ste kdaj sanjali o športni uri, ki združuje klasično lepoto preteklosti in sodobne modne trende? Maurice de Mauriac in Racquet Magazine sta ponovno združila moči in predstavila omejeno izdajo ure - Maurice de Mauriac Rallymaster III, ki bo zagotovo navdušila ljubitelje tenisa in prestižnih časomerov.

Maurice de Mauriac Rallymaster III je tretja v seriji omejenih izdaj, ki so jih pri Maurice de Mauriac ustvarili v sodelovanju z Racquet Magazine. Po uspešnih lansiranjih modelov na turnirjih Roland Garros 2022 in US Open 2023 je nova ura očitno navdihnjena z retro dizajni iz 60-ih in 70-ih let prejšnjega stoletja. Carlton DeWoody je zasnoval to uro z zelenim številčnikom, ki ga krasi grafični vzorec teniške mreže in okrogli indeksi.

Foto: Maurice de Mauriac

Tehnična dovršenost in vrhunski materiali

Rallymaster III ima ohišje iz nerjavečega jekla s premerom 39 mm, kar je popolna velikost za večino zapestij. Poseben dodatek je safirno steklo na zadnji strani, ki omogoča pogled na švicarski mehanizem Landeron 24. Ura ima tudi ciklopsko povečavo datuma na tretji uri in majhen sekundni prikaz z omejitvijo 20 sekund na deveti uri – časovni okvir za serviranje v tenisu. Točkovni kazalec in superluminova osvetlitev zagotavljata odlično berljivost v vseh svetlobnih pogojih.

Foto: Maurice de Mauriac
Foto: Maurice de Mauriac
Foto: Maurice de Mauriac

Praktičnost in stil v enem

Ura pride z dvema različnima paščkoma: iz usnja in iz elastičnega tekstila, oba pa imata hitri sprostitveni sistem za enostavno menjavo. S ceno 2200 CHF (približno 2275 EUR) je ta ura dostopna le v omejeni izdaji 100 kosov, zato jo morate hitro naročiti, če želite biti eden izmed srečnih lastnikov​.

Foto: Maurice de Mauriac

Ekskluzivnost in trajnost

Vsaka ura pride v posebni embalaži, ki vsebuje roza teniško žogico. Maurice de Mauriac in Racquet Magazine sta z vsakim modelom dokazala, da je mogoče združiti športno eleganco z vrhunsko švicarsko urarstvo. Ta omejena izdaja bo zagotovo postala zbirateljski kos za vse ljubitelje tenisa in visoke mode​.

Sklep

Rallymaster III ni le ura, temveč umetniško delo, ki združuje preteklost in sedanjost, šport in eleganco. Je popolna izbira za vse, ki cenijo izjemno oblikovanje in tehnično dovršenost. Pohitite, saj je omejena izdaja že na voljo za prednaročila!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.