fbpx

Milka Boutique Hotel (Slovenija): idilična nastanitev ob prelepem jezeru v Kranjski Gori

Foto: hotelmilka.si

Milka Boutique Hotel se nahaja v objemu dih jemajočih Julijskih Alp in vam zagotavlja nepozaben oddih.

Očarljivi butični hotel je prava harmonija gostoljubja, elegance in neokrnjene narave, saj se nahaj tik ob turkiznem jezeru Jasna v Kranjski Gori. Butični hotel Milka je obdan z osupljivo naravno lepoto,  lokacija hotela pa omogoča gostom, da se potopijo v slikovito alpsko pokrajino, s pohodniškimi potmi, smučišči in kristalno čistimi vodami.

Milka Boutique Hotel ponuja vrsto očarljivih in elegantno zasnovanih namestitev, ki zadostijo željam in potrebam še tako zahtevnih gostov. Od stilsko opremljenih sob do prostornih apartmajev – prav vsak kotiček tega butičnega hotela izžareva toplino in eleganco. Premišljena pozornost do detajlov je očitna povsod, s sodobno opremo, udobnim pohištvom in čudovitim razgledom na okoliške gore, kar zagotavlja udobno in nepozabno bivanje.

Milka Boutique Hotel

Izvrstna restavracija v sklopu hotela streže izvrstne jedi, pripravljene iz lokalnih sestavin, ki zagotavljajo kulinarično doživetje, ki navduši čute. Okusne jedi je opazil tudi sloviti Michelinov kulinarični vodnik. Prav posebno pohvalo pa si je na spletni platformi Bookinc.om prislužilo tudi osebje, ki goste že s toplo dobrodošlico pripravi na razkošno razvajanje v Milka Boutique Hotelu.

Milka Boutique Hotel s svojo idilično lokacijo, prilagojenimi storitvami in izjemnimi ugodnostmi ponuja miren zatočišče v središču Kranjske Gore v Sloveniji. Ne glede na to, ali iščete pustolovščine na prostem v veličastnih Julijskih Alpah ali se preprosto želite sprostiti sredi naravnih lepot, ta butični hotel nudi zatočišče miru in udobja. Pripravite se, da vas očarata topla gostoljubnost in osupljivo okolje, ki vas pričakujejo v Milka Boutique Hotelu.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.