fbpx

Najlepše družabne igre smo našli v jesenski kolekciji Zara Home

Zadnjič posodobljeno: :

Družabne igre povezujejo družino in prijatelje vseh starosti, saj spodbujajo tekmovalnost, učijo prenašanje porazov, postavljanje strategije ter omogočajo zabavo in sprostitev. Temelj teh iger je tudi v sodelovanju, saj od igralcev zahteva medsebojno pomoč, razmišljanje in timsko delo. Je idealen način za krepitev vezi z drugimi in kakovostno preživet čas z najbližjimi.

Med novostmi jesenske kolekcije Zara Home so našo pozornost pritegnile predstavljene družabne igre. Poleg elegantnega videza jih krasi tudi praktičnost, odlikuje pa jih tudi to, da so izdelane iz trajnostnih materialov.

Igre Ludo, Cross in Checkers so na voljo v različici risanja s platneno tablo. Sama tabla služi tudi kot torba za shranjevanje igralnih figur, opremljena pa je z zadrgo in pentljo. Omenjeni izdelki nosijo oznako JOIN LIFE Care for water, kar pomeni, da so proizvedeni z varčevanjem z vodo.

Igra križ križobstaja tudi v manjši različici. Poleg lesenih figuric vsebuje tudi bombažno vrečko za shranjevanje in prenašanje kosov. Domino set iz bukovega lesa je v platnenem kovčku. Komplet kart za poker s cvetličnimi motivi, je nastal v sodelovanju s špansko znamko Heraclio Fournier, svetovno znanim proizvajalcem kart. Cene družabnih iger se gibljejo od 39 eur pa vse do 219 eur.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!