Nakupovalno središče Aleja Šiška se odpira ta petek, 8. maja 2020

Nakupovalno središče Aleja Šiška se odpira v petek, 8. maja 2020 ob 8. uri zjutraj.

Ta teden se začne odštevanje do odprtja novega, najsodobnejšega nakupovalnega središča ALEJA v Ljubljani v Šiški: nekaj novih trgovin in lokalov se bo prvič odprlo v petek, 8. maja 2020, ob 8. uri. To so: trgovina Interspar, drogerija Müller, Big Bang, telekomunikacijski operaterji A1, T2, Telekom Slovenije in Telemach, cvetličarna Gardenia, čistilnica in pralnica Labod, banka Nova KBM, trgovina za male živali HUNTER, Čokoladnica Cukrček, Pandora, Hervis s svojo kolesarsko trgovino in po zadnjem odloku vlade tudi kavarne z zunanjimi terasami, kot so Kavarna Zvezda, Teta Frida in Caffe DeLUXE. Delovale bodo v sklopu novega nakupovalnega središča ALEJA, ki bo odprto vsak dan od 8. do 20. ure, razen nedelje. Posamezne trgovine in lokali bodo znotraj tega obratovali različno, kar pa lahko spremljate na spletni strani aleja.si.

Preostali del nakupovalnega središča bodo odpirali skladno z vladnimi usmeritvami in dovoljenji, ki bodo izdani v bližnji prihodnosti, med drugim bo poskrbljeno za širok nabor vrhunskih modnih blagovnih znamk.

Zaradi trenutne situacije s COVID-19 so vpeljali izjemno visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk, kot so ročaji ograj in tekočih stopnic ter drugo okovje in gumbi v dvigalih in na bankomatih. Obiskovalcem bodo na voljo razkužila za roke pred vsakim vhodom v nakupovalno središče in pred vhodom v vsako trgovino oziroma lokal. Vstop v nakupovalno središče bo možen le z masko, da pa bo nakupovanje prijetno in varno, bodo na vhodih spremljali tudi število obiskovalcev.

Dodatne Informacije

Več informacij:
aleja.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kdor ima to krvno skupino, ima posebno moč