Naustet Stokkoya: luksuzna čolnarna za odklop od sveta na norveškem otoku

Naustet Stokkoya: luksuzna čolnarna za odklop od sveta na norveškem otoku

Tud vi potrebujete oddih od sodobnega tehnološkega vrveža? Vsi tisti, ki se soočate s preobremenjenostjo in potrebujete pobeg, je čolnarna Naustet Stokkoya kraj, kjer boste vsaj za nekaj časa našli svoj notranji mir.

Moderno življenje, v katerem je tok informacij prenasičen in vključuje tudi tehnologijo, nemalokrat postane obremenjujoče. Ni nenavadno, da ljudje neprestano iščemo načine, kako se sprostiti, odklopiti od virtualnega sveta in se povezati z naravo – načinov za to je nešteto, gotovo najbolj vznemirljivo pa je potovanje na Norveško, ki obvezno vključuje bivanje v luksuzni čolnarni Naustet Stokkoya.

Naustet Stokkoya
Naustet Stokkoya

Norveška beseda naustet v prevodu pomeni čolnarna – ta je narejena iz tradicionalnega lesa, ki vključuje tudi moderno estetiko. Zunanjost kabine je iz smreke, pobarvane z lanenim oljem, ki les potemni. V notranjosti, ki je na prvi pogled videti majhna, se nahaja jedilnica za deset gostov, kuhinja in štiri sobe. V kuhinji lahko hrano pripravljate na pristen norveški način – ob ognju.

Tudi okolica hiše ni nič manj luksuzna – na terasi se nahajajo savna, džakuzi, zunanja kuhinja in pristanišče za čolne. Čolnarna je dostopna z avtomobilom, še prej pa boste morali rezervirati karte za letalo in hop, na Norveško!

Za prestiž boste odšteli 10.000 norveških kron, kar je približno 1000 evrov na noč. Če se boste zares sprostili, tehnološko razstrupili in našli notranji mir, je zagotovo vredno!

Galerija: Naustet Stokkoya

Dodatne Informacije

Več informacij:
naustetstokkoya.no

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spalnica za odrasle: 6 stvari, s katerimi boste v spalnico vnesli občutek razkošja in udobja