fbpx

Nike Hyperadapt 1.0: prvi športni copati s samozatezljivimi vezalkami

Nike HyperAdapt 1.0.

Nike je zopet prehitel konkurenco, ko je prvi na svetu predstavil produkcijske športne copate, ki se zavežejo sami. Prav tako, kot v kultni trilogiji Nazaj v prihodnost (Back to the Future) iz leta 1985 kjer je Marty McFly potoval s časovnim strojem v leto 2015 in v njem našel samozatezljive športne copate Nike. Nike je tako izpolnil vizijo filma in nam ob "obletnici" predstavil Nike HyperAdapt 1.0.

Nike vselej stavi na inovacijo in zna aktivirati čustva privžencev blagovne znamke na način, da skozi svojo blagovno znamko gradi kult. To Nike počne dosti bolj kot konkurenca in nekako ve točno kdaj in na kakšen način mora navdušiti množice. Obujanju starih modelv Nike Cortez, sledi futurizem, ki smo ga vsi pričakovali v letu 2015. Nike HyperAdapt 1.0  povzema konceptualno idejo iz filma Nazaj v prihodnost (Back to the Future) iz leta 1985. Le to je združi v čudež mehaničnega inžiniringa in designa.

Tinker Hatfield … “inovacija ni sanjanje o jutri. Inovacija je pospeševanje proti prihodnosti.

Funkcionalna preprostost temelji na senzorjih in omogoča, da ko čevelj obujete le ta preko senzorjev zazna nogo in avtomatično zatesni čevelj. Obstajata le dvagumba in sicer za zategovanje in popuščanje jakosti. S tem pa je uporabna funkcionalnost izjemno enostavna.

Športni copat Nike HyperAdapt 1.0., ki se zaveže kar sam.
Športni copat Nike HyperAdapt 1.0., ki se zaveže kar sam.

Nike HyperAdapt 1.0 predstavlja korak v prihodnost adaptivne športne obutve, ki bo na voljo najbolj zvestim oboževalcem blagovne znamke Nike v praznični sezoni 2016. In sicer le tistim, ki so člani Nike+. Zato, če vas srbi “prihodnost” se prijavite še danes.

Dodatne Informacije

Infomat: 
nike.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!