fbpx

Novi Samsung Galaxy S24: prihaja že 17. januarja in prinaša AI revolucijo na pametne telefone

Samsung Galaxy S24

Novi Samsung Galaxy S24
Foto: Samsung

Samsungov prihajajoči Galaxy S24 obljublja revolucijo na področju pametnih telefonov z naprednimi AI zmogljivostmi in vrhunsko tehnologijo. Ta članek razkriva najnovejše podrobnosti o datumu izdaje, značilnostih in inovacijah, ki jih prinaša nova serija Galaxy S24.

Ko gre za inovacije v svetu pametnih telefonov, Samsung nikoli ne razočara. Z bližajočim se razkritjem serije Galaxy S24, tehnološki gigant obljublja, da bo postavil nove standarde v industriji. Kaj torej lahko pričakujemo od Samsungove najnovejše zastavonoše?

Foto: Samsung
Samsung bo svojo serijo Galaxy S24 predstavil 17. januarja 2024 v San Joseju v Kaliforniji, kar predstavlja odmik od običajnega newyorškega prizorišča. Serija bo na voljo za prednaročilo takoj po predstavitvi, z uradnim datumom izdaje 30. januarja 2024.

V tehnološkem svetu, kjer inovacije nikoli ne počivajo, Samsung z novo serijo Galaxy S24 obljublja, da bo ponovno postavil visoke standarde. “Najpametnejši AI telefoni doslej” – to je cilj, ki si ga je zastavil Samsung s funkcijami, kot je AI Live Translate Call, kar postavlja Galaxy S24 ob bok Googlovemu Pixelu 8 po AI zmogljivostih​​.

Foto: Samsung
Po poročanju Forbesa, Samsung namerava v seriji S24 uporabljati mešanico lastnih čipov Exynos 2400 in čipov Snapdragon 8 Gen 3 podjetja Qualcomm, pri čemer bo Galaxy S24 Ultra ekskluzivno uporabljal slednje​​. To kaže na Samsungovo prizadevanje za ponujanje raznolikosti in moči v svojih napravah.

Dodatno inovativnost prinaša možnost Instagram kamere kot bližnjice na zaklenjenem zaslonu, ki jo navaja NoypiGeeks, in omogoča hitri dostop do aplikacije Instagram za takojšnje fotografiranje ali snemanje videa​​. Tako kot pričakovane funkcije, kot so vgrajeni bralnik prstnih odtisov, stereo zvočniki in vodoodpornost IP68, kažejo na Samsungov poudarek na uporabniški izkušnji in vsestranskosti.

Foto: Samsung
Benzinga poroča, da bo serija S24 poganjana s Qualcommovim najnovejšim vodilnim čipom, Snapdragon 8 Gen 3, medtem ko bodo Galaxy S24 in S24+ imela dinamični AMOLED 2x LTPO zaslon z osveževalno hitrostjo 120Hz, kar zagotavlja vrhunsko kakovost slike in gladko uporabniško izkušnjo​​​​.

Novi Samsung Galaxy S24 ni le nadgradnja obstoječe tehnologije, temveč predstavlja nov mejnik v evoluciji pametnih telefonov. Z obljubo o vrhunskih AI zmogljivostih in izjemnih tehničnih specifikacijah bo serija Galaxy S24 zagotovo postala novi favorit v svetu pametnih telefonov.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.