fbpx

Oak & Iron One Pro: kompaktna prenosna naprava za polnjenje pnevmatik

Oak & Iron One Pro; Foto: oakiron.tech

Ne glede na to, ali vozite električni ali ʺobičajniʺ avtomobil, v vsakem primeru se vam lahko zgodi, da vaša pnevmatika ʺizpusti dušoʺ. V kolikor bi v tej neljubi situaciji imeli pri sebi kompaktno prenosno napravo za polnjenje pnevmatik Oak & Iron One Pro, bi v le nekaj minutah lahko bili zopet na cesti.

Nemalokrat se zgodi, da se nam pnevmatika osebnega avtomobila izprazni. Razlogov je lahko več, eden izmed njih pa je tudi izguba zraka v daljšem časovnem obdobju. V kolikor ni pnevmatika mehansko preveč poškodovana, bomo lahko situacijo s prazno pnevmatiko rešili zelo hitro, z uporabo kompaktne prenosne naprave za polnjenje pnevmatik Oak & Iron One Pro.

Oak & Iron One Pro; Foto: oakiron.tech

Oak & Iron One Pro se lahko pohvali z veliko baterijo s kapaciteto 10.400 mAh, ki je lahko kar 400 dni v pripravljenosti. Kompaktna in robustna zunanjost ima zaslon LCD, preko katerega lahko upravljamo z enostavnim in preglednim menijem. Preko zaslona lahko odčitamo natančno stanje pritiska v pnevmatiki. Standardna pnevmatika dimenzij 225/60 R18 se lahko od popolnoma prazne, napolni do 2,4 bara v manj kot treh minutah (pri napolnjenosti naprave med 80-100% potrebujemo za polnjenje le 50 sekund). One Pro ima vgrajeno močno svetilko LED s funkcijo oddajanja signala SOS in izhod USB-C za polnjenje elektronskih naprav. One Pro lahko seveda uporabljamo za terenska vozila, avtomobile, motorna kolesa, kolesa in tudi za žoge, ter ostale napihljive stvari.

Dodatne Informacije

oakiron.tech

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.