fbpx

Odkritje Bangkoka: zakaj je hotel The Standard več kot le pet zvezdic in najbolj “kul” hotel mesta?!

The Standard - Bangkok - je doživetje za vse čute!

The Standard
Foto: The Standard

Naveličani bež barv in marmornih hodnikov v bangkoških hotelih? Hotel The Standard vam ponuja pravo osvežitev. Vstopite v svet, kjer je luksuz združen z umetnostjo, kreativnostjo in nepozabnimi doživetji.

Ste kdaj pomislili, da bi lahko hotel bil več kot le kraj, kjer prenočite? V Bangkoku, mestu, ki nikoli ne spi, stoji hotel, ki je postal prava senzacija. Ne, ne govorim o klasičnem luksuznem hotelu, kjer je vse podrejeno udobju in eleganci. Govorim o hotelu The Standard, ki je postal pravo igrišče za modne oblikovalce, socialne zvezde in vse, ki iščejo nekaj več.

Foto: The Standard

Zakaj prav The Standard?

Zakaj bi se odločili za hotel, ki je odprt šele nekaj mesecev? Ker je The Standard več kot le hotel. Je doživetje. Je prostor, kjer se srečujejo različni svetovi, kulture in okusi. Od trenutka, ko vstopite skozi vrata, do trenutka, ko zapustite hotel, boste doživeli nekaj, česar ne boste našli nikjer drugje.

Sobe, ki so kot umetniška dela: od valovitih kavčev do zabav za štiri

Če ste mislili, da so hotelske sobe le prostori z posteljo in televizorjem, vas bo hotel The Standard razočaral. No, pravzaprav vas bo navdušil. Sobe so plod sodelovanja med notranjim oblikovalskim timom hotela in španskim umetnikom-običevalcem Jaimem Hayonom. In ne, tukaj ne boste našli tipične bangkoške bež barve in tišine, ki jo prekinja le šepetanje sobaric.

Predstavljajte si sobe, ki so kot strani iz kataloga HAY, a z dodatkom španske strasti in barv. Tu so svetilke v obliki krogel, ki bi jih zlahka zamenjali za miniaturne Death Star iz Vojne zvezd, če bi bile črne. Kavči so valoviti in oblazinjeni v gorčično rumenem velurju, kot da so jih oblikovali hipsterji, ki so predolgo gledali epizode “Prijateljev”.

Foto: The Standard
Foto: The Standard

In ko rečemo, da so vse sobe različne, to tudi mislimo. Razporedi segajo od prijetnih studiev do penthouse-sob, ki so večje od vašega stanovanja. Nekatere sobe se odpirajo na majhne balkone, kjer lahko uživate v jutranji kavi in se delate, da ste v Parizu. Druge imajo tuše, v katere lahko vstopite brez dvigovanja noge, in kadi, ki so dovolj prostorne za zabavo štirih. In ne, s tem ne mislimo na običajno zabavo s kartami.

Kulinarična doživetja, ki presegajo pet zvezd

Hotel The Standard ni le prostor za spanje; je tudi kulinarično središče, ki vas bo popeljalo na gastronomsko potovanje. Začnimo na 78. nadstropju, kjer vas v restavraciji Ojo čaka prava mehiška senzacija. Ta rožnato-zlata draguljarna, ki jo je ustvaril mehiški chef Francisco Paco Ruano, je odprla svoja vrata še pred sobami in že privabila bangkoško visoko družbo. Na meniju najdete sodobne mehiške jedi, kot so guacamole s kaviarjem ikura in ceviche iz mladega kokosa.

Foto: The Standard

Če se spustite na nižja nadstropja, boste našli prvo tajsko izpostavo hongkonške restavracije Mott 32. Tu lahko uživate v kosilu z dim sumom in njihovo legendarno pekinško raco, pečeno na jablanovem lesu. Ne zamudite tudi The Standard Grilla, ki daje newyorški instituciji lokalni pridih z rotacijskim piščancem iz severovzhodne Tajske in opečenimi rečnimi kozicami.


Ko sonce zaide, se odpravite na strešni bar Skybeach, kjer lahko uživate v predvečernem koktajlu in razgledu na Bangkok z najboljše razgledne točke. A ne ostanite predolgo; sledite mestni eliti v The Parlor, kjer je vzdušje še bolj sproščeno in živahno.
Foto: The Standard
Foto: The Standard

Torej, ko boste naslednjič v Bangkoku, ne pozabite, da je hotel The Standard več kot le petzvezdni hotel. Je kulinarična destinacija, ki vam ponuja priložnost, da okusite najboljše, kar ima Bangkok za ponuditi.

Okolica, ki vas ne bo pustila ravnodušne

Hotel se nahaja v središču Bangkoka, vendar to ne pomeni, da boste obtičali v betonski džungli. V bližini hotela najdete številne kavarne, restavracije in kulturne znamenitosti, ki so vredne obiska.

Zaključek

Hotel The Standard v Bangkoku ni le hotel. Je doživetje, ki ga ne smete zamuditi. Je prostor, kjer se prepletajo različni svetovi, kulture in okusi. Je hotel, ki je postal pravo igrišče za modne oblikovalce, socialne zvezde in vse, ki iščejo nekaj več. Torej, kdaj boste rezervirali svojo sobo?

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.