fbpx

Okrasite vhodna vrata z adventnim venčkom: kako narediti adventni venček

Foto: envato

Nedvomno je advent najlepši čas v letu, ki se ga skoraj vsi veselimo. To je doba miru, povezanosti, ljubezni, topline in druženja. Poleg tega pa je zagotovo tudi sezona, ko svoje domove rada okrasim s prazničnimi detajli in okraski. Dom je prostor, kjer bomo v prihodnjih dneh gostili družino, prijatelje in najdražje, zato želimo, da iz njega izžareva praznični duh. Potrudite se in jih pozdravite že na vhodu. Praznični venčki za vrata so odlična izbira za obeležitev prazničnega časa.

Praznični venčki za vrata

Priznati moramo, da ni lepšega kot poslušati najljubše božične pesmi, vonj po borovcih, ki se zlije z vonjem domačega peciva. Če pa želite svoj dom okrasiti že od vhoda v hišo, smo izbrali več prazničnih venčkov za na vrata, ki vam lahko služijo kot navdih za letošnjo dekoracijo doma.

Morda vas bodo spodbudili k izdelavi lastnega venčka in v vas prebudili kreativca. Sprehodite se po gozdu, vzemite nekaj borovih vejic, bodikovca in venček je pripravljen.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!