fbpx

Opel adam S – Oziroma kako se osvoji Evo?!

Opel Adam S

Opel adam je eno tistih mestnih vozil, ki osvaja s svojimi posebnimi in drugačnimi oblinami. Takšnimi, ki so po vsej verjetnosti všeč urbanim Evam, ki bodo ob pogledu na ADAMA, ki za imanom nosi črko S, dobile šibka kolena. Moška populacija pa bo bolj navdušena nad številkami, ki obljubljajo zabavo in norčije na cesti.

Tekoč dizajn, zanimivi pogonski sklopi in seveda možnosti individualizacije so osnovne značilnosti ADAMA. Črko S, bodo izbrali vozniki, ki si želijo športnejše različice. ADAM S z motorjem 1.4 Turbo ECOTEC premore pod motornim pokrovom 110 kW/ 150 KM, od nič do 100 km/h pospeši v le 8,5 s ter doseže največjo hitrost preko 200 km/h.


V kombinaciji z ročnim šeststopenjskim menjalnikom, novi motor s turbinskim polnilnikom navdušuje z veliko odzivnostjo in dobro krivuljo prirasta navora. Posebaj za ADAM S je bilo razvito novo podvozje, ki s posebnimi nastavitvami, ADAMA naredi za pravega mestnega žepnega dirkalnika, ki je izjemno odziven in igriv za vožnjo.

Adam S. za tiste izjemno dinamične, ki ljubijo igrivo vožnjo.
Adam S. za tiste izjemno dinamične, ki ljubijo igrivo vožnjo.

ADAM navdušuje tudi z mnogimi povezljivostnimi elementi in informacijskim sistemom, ki omogoča kompatibilnost s pametnimi telefoni, delujočimi na osnovi operacijskih sistemov ANDROID in Apple iOS.

Pri slovenskih trgovcih bo mogoče ADAMA S naročiti od novembra dalje, v prodajne salone bo pripeljal v začetku leta 2015.

Dodatne Informacije

Več informacij: 
opel.si 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!