fbpx

Paspalace: butični hotel za pse v Zagrebu

Foto: paspalace.hr
Zadnjič posodobljeno: :

Medtem, ko tisti brez hišnih ljubljenčkov brezskrbno načrtujejo počitnice, se vsi lastniki psov pred dopustom pogosto znajdejo v dilemi - ali psa vzeti s seboj ali ga za nekaj dni prepustiti sorodnikom. Če pa tudi to ni mogoče, ga lahko pustite v varstvu v hotelu za pse. Našli smo čudovit hotel, kjer se bo vaš pes počutil kot pravi kralj.

Butični hotel za pse Paspalace

Gre za prvi certificirani član IBPSA (International Boarding & Pet Services Association), ki se nahaja v Zagrebu. Certifikat omogoča povezovanje z vsemi luksuznimi hoteli za hišne ljubljenčke na svetu, kar pomeni, da nenehno sledijo najnovejšim trendom in lahko hišnim ljubljenčkom in njihovim lastnikom zagotovijo vrhunsko izkušnjo.

Ta butični hotel za pse je zasnovan tako, da ustvari izkušnjo pasjega mesta. Hiške so po velikosti, ureditvi in ​​dizajnu primerne za hišne ljubljenčke, po vseh merilih pa je bila izjemna pozornost namenjena izbiri materialov in barv ter velikosti apartmajev, da bi jim zagotovili udobno bivanje ter aktivno, varno in higiensko okolje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!