fbpx

Peak Design: najboljši ovitek za iPhone s kopico dodatkov za šport in življenjski slog

Najboljši ovitek za iPhone

Foto: Peak Design

Iščete najboljši ovitek za iPhone? Ovitek za svoj pametni telefon, ki ni le to, ampak mnogo več. Potem je ovitek za pametne telefone Peak Design tisti, ki ponuja mnogo več kot konkurenčni izdelki. Namreč ne gre le za ovitek, temveč sistem pripomočkov za šport, ustvarjalce in življenjski slog. Celovit ekosistem zgrajen okoli ovitka za pametni telefon.

Pametni telefoni so postali naše glavne medijske naprave. Na njih oddajamo vsebine, hkrati pa jih mnogi tudi ustvarjamo. Pri Peak Design, ki so specialisti za dodatke fotografov, so razmišljali drugače – izven okvirov, kot to počno tudi pri mnogih drugih njihovih izdelkih, kot so fotografske torbe. Tako so uspeli ustvarili sistem dodatkov za ovitek pametnega telefona, ki aktivnim in tistim, ki cenijo dobro omogoča, da telefon uporabljajo drugače oziroma, da se ovitek z uporabo modulov prilagaja potrebam posameznika. Ustvarili so najboljši ovitek za iPhone.

Ovitek za telefon je na primer združljiv z Apple Magsafe, kar je pomembno in omogoča tudi brezžično polnjenje. Bistvo se skriva v izjemno kakovostni izdelavi, ki je kombinacija naprednih materialov, gumiranega “odbijača” ter posebna najlonska lupina. Pri Peak Design zagotavljajo doživljensko garancijo za ovitek, kar pomeni, da resnično verjamejo v to, da so ustvarili najboljši ovitek za iPhone.

Toda tisto, kar resnično razlikuje ta ovitek za pametni telefon, je briljantna magnetna/mehanska ključavnica, ki je vgrajena na ovitku. Tehnologijo so pri Peak Design poimenovali SlimLink™ in omogoča varno in pa stabilno nameščanje dodatkov. S tem etuijem/ovitkom se lahko takoj povežete z vsemi nosilci, polnilci in dodatki Peak Design Mobile. Deluje celo s polnilniki in dodatki Apple MagSafe.

Sicer je sistem na voljo tudi za Samsung Galaxy Series, obstaja pa tudi univerzalni adapter za druge modele telefonov, ki omogoča nameščanje Peak Design Mobile dodatkov.

Izdelek ima doživljensko garancijo ter kakopak odlično zaščitii pametni telefon. Foto: Peak Design
39,99 € – Nakup pri foto-klik.si
  • Najboljši ovitki za pametne telefone
  • Najboljši ovitek za iPhone
  • Magsafe ovitek za iPhone

Vesolje dodatkov Peak Design Mobile

Najboljši ovitek za iPhone pa ni le zaradi varne zaščite telefona, temveč zaradi res inovativne množice “dodatkov”. Slednji omogočajo varno “pripenjanje” pametnega telefona na balanco vašega kolesa ali motorja. Namestitev nosilca za armaturno ploščo. V segmentu življenjskega sloga, pa lahko na zadku ovitka nosite “mini” denarnico. Še posebaj zanimiv bo sam sistem za ustvarjalce in vplivneže na družbenih omrežjih, saj je eden od dodatkov manjši stativ, ter tako imenovi “Creators kit”, ki omogoča pritrditev telefona na stative, GoPro nosilec, itd. Tako lahko vašo pravo kamero pustite kar doma in uporabljate le pametni telefon. Seveda obstaja še množica dodatkov, kot so različni polnilci in drugi dodatki sistema.

Peak Design Mobile Smartphone Tripod

Vsekakor eden boljših dodatkov je priročen stativ za telefon, ki ga lahko uprabljate večnamensko. Lahko vam služi, kot stojala za pametni telefon oziroma ga uporabljate kot stativ, ko ustvarjate fotografije.

79,94 € – Nakup pri foto-klik.si

In cena? Dobre stvari niso poceni, a še vedno je osnova – torej ovitek pametnega telefona Peak Design Mobile cenejši od “originalnega” ovitka, katerega življenjska doba je približno pol leta. Pri Peak Design za ceno 39,99 eur dobite ovitek, ki ima doživljenjsko garancijo in za katerim stoji celoten sistem dodatkov, ki vašemu telefonu vdihnejo popolnoma novo funkcijo. In prav v sistemu vidimo pravo dodano vrednost. Dodana vrednost pa je tudi naravnanost podjetja k trajnostnium vrednostam. To pomeni, da so izdelki proizvedeni ogljično nevtralno ter so tudi zelo trajni – so praktično avtomoatično tudi trajnostni. Vse izdelke Peak Design lahko kupite pri trgovcu – foto-klik.si .

To so razlogi, zaradi katerih brez težav trdimo, da je to najboljši ovitek za iPhone.

Dodatne Informacije

foto-klik.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.