Pixxelpoint 2014: 15. Mednarodni festival medijskih umetnost

Zadnjič posodobljeno: :

5. decembra se ponovno vrača že 15. mednarodni festival medijskih umetnosti Pixxelpoint, ki ga letos podpisuje umetnik Igor Štromajer in se bo do 12. decembra odvijal v prostorih Mestne galerije v Novi Gorici.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Mestna galerija, Trg Edvarda Kardelja, Nova Gorica

Organizator

Pixxelpoint

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Ni podatka

Pixxelpoint se je v teh letih uveljavil kot eden najpomembnejših festivalov medijskih umetnosti v slovenskem prostoru. Letošnja, prav posebna tema festivala je NEUMETNOST / NON-ART. Na 15. Pixxelpointu je letos sodelovalo 48 umetnikov in umetniških skupin, ki se bodo s svojimi projekti, performansi, delavnicami in predavanji predstavili na več lokacijah po Novi Gorici in Gorici. Med drugim nam bodo program popestrili Andrej Tišma, Anne Elisabeth Tassel, Gašper Mali, Marco Pelos Spaniol, Miha Oven in Taja Košir Popovič. Uradno otvoritev bo pospremil zvočni performans: Aphra Tesla Operating System Incorporated & Neven M. Agalma: DexeoeahoexterlesterlesterleHuxDexAA (Huxterltronics-NoiseVoice).

Dodatne Informacije

Več informacij:
pixxelpoint.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kam za 8. februar 2021, Prešernov dan, slovenski praznik kulture?