Pizza ATM – prodajni avtomat za pico

Avtomat za pico Pizza ATM

Pizza ATM je prodajni avtomat za pico, ki deluje po principu bankomata – na njem ''dvignete'' pico. Od tu tudi ime – Pizza ATM (Automated Teller Machine oz. cash machine). Prvi tovrstni picomat, ki so ga postavili na univerzi Xavier v ZDA, pico s premerom 12 centimetrov speče v vsega treh minutah.

Prodajni avtomat za pico Pizza ATM (Paline) lahko dnevno speče do 300 pic, kar pomeni, da bo na zasebni univerzi Xavier (Cincinnati, Ohio) lahko dnevno nahranil zelo veliko ust, saj vemo, da je pica med študenti izjemno priljubljena. Zdaj pa bo verjetno še bolj, glede na to, da bo dostopna 24 ur na dan, sedem dni na teden.

PREBERITE ŠE: Burgerizza – pregrešni cheeseburger s picama namesto štručke

Prvi avtomat za pico Pizza ATM je že v uporabi,
Prvi avtomat za pico Pizza ATM je že v uporabi.

Tovrstni avtomat je primeren tudi za gostinske obrate, ki lahko na ta način svoje pice prodajajo tudi zunaj delovnega časa in to brez dodatnih stroškov. V picomatu (v posebnem zmrzovalniku) se nahaja 70 svežih pic s premerom 12 centimetrov. Ko izberete svojo kandidatko, jo avtomat pošlje v pečico in po treh minutah ven že prileze sveže pečena pica, zapakirana v škatlo. Za pico boste morali odšteli 10 ameriških dolarjev oz. 9 evrov. Ni ravno študentska cena, zato pa vam je sveža pica vedno na voljo. In to brez čakanja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
paline.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Qubik Caffè – novi salon za ljubitelje odlične kave v centru Ljubljane