fbpx

Podjetje – RING – je razkrilo Ring Dash Cam – ultimativno varnostno kamero vašega avtomobila

Kamera za nadzor avtomobila - varnostna avtomobilska kamera

Foto: Ring
Zadnjič posodobljeno:

Ring, podjetje, ki stoji za vsemi najljubšimi domačimi varnostnimi kamerami, je na sejmu CES 2023 pravkar predstavilo svoj nov izdelek: Ring Car Cam. Ta dvosmerna kamera na armaturni plošči je opremljena s funkcijami, zaradi katerih izstopa od konkurence.

Ring Dash Cam je opremljen s parom širokokotnih HD kamer z nočnim vidom, kar zagotavlja, da lahko zajema podrobne posnetke vožnje v vseh pogojih. Zaradi tega je odlična možnost tako za osebno uporabo kot za prevozna podjetja, ki želijo paziti na svoje voznike in vozila. Poleg tega je opremljen z dvosmernim pogovorom in pogledom v živo, podobno kot tradicionalni zvonec Ring. To omogoča uporabnikom, da se pogovarjajo s komer koli v avtu neposredno s svojega pametnega telefona, kar je veliko varnejša alternativa pogovoru po zvočniku med vožnjo.

Foto: Ring

Tako kot večino izdelkov Ring lahko tudi interaktivne funkcije Ring Dash Cam / Ring Car Cam uporabljate samo z aktivno naročnino “Ring Protect Go”. Vendar pa je dodatna cena verjetno vredna, če upoštevamo brezskrbnost, ki jo bo zagotovila. Ring Car Cam / Ring Dash Cam ima tudi vgrajen pokrov za zasebnost, ki uporabnikom omogoča zaklepanje kamere, obrnjene v kabino, ki samodejno izklopi mikrofon naprave. Ta funkcija zagotavlja dodatno raven zasebnosti in varnosti, kar uporabnikom omogoča popoln nadzor nad tem, kaj posname kamera.

Ring Car Cam je tudi zelo enostaven za namestitev. Enostavno se namesti in sedi na roki, ki zagotavlja optimalno višino za snemanje znotraj in zunaj avtomobila. Zaradi tega je dostopen ljudem, ki nimajo tehničnega znanja.

Skratka, Ring Car Cam / Ring Dash Cam je kamera na armaturni plošči z bogatimi funkcijami, ki odstopa od konkurence. Njegovi dvojni kameri s širokokotnimi lečami visoke ločljivosti in zmožnostmi nočnega vida, v kombinaciji s funkcijo dvosmernega pogovora in ogleda v živo ter vgrajenim pokrovom za zasebnost, je odlična možnost tako za osebno uporabo kot za prevozna podjetja. Poleg tega je zaradi preprostega postopka namestitve in optimizirane višine za snemanje dostopen vsem. Trenutno je na voljo za prednaročilo po uvodni ceni 200 USD in ta cena se bo končala v začetku februarja, tako da če iščete novo kamero na armaturni plošči, je Ring Car Cam vsekakor vreden razmisleka.

Dodatne Informacije

eu.ring.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.