Ponovno rojstvo kasetofona – We Are Rewind

We Are Rewind
Zadnjič posodobljeno: :

Če ste dovolj stari, da se spominjate dni, ko smo v predvajalnike glasbe vtikali plastične "škatle" z magnetnimi trakovi, potem vas bo We Are Rewind, retro-navdihnjena blagovna znamka navdušila z novo generacijo kasetofona s sodobno integracijo.

Kasetofon We Are Rewind se ponaša s posodobljenim dizajnom, ki dosega popolno ravnovesje med ikoničnim videzom izvirne Sonyjeve linije Walkman in sodobnejšimi zvočnimi perifernimi napravami. Navdihnjen je z valom izvirnikov iz 80. let prejšnjega stoletja, s trendom, ki se tako rad vrača tudi zaradi medijske ponudbe vsebin, kot so Stranger Things ali pa Guardians of the Galaxy. Estetika naprav is 80. je enostavno “in”.  Vse to je kakopak tehnično nadgrajeno v predvajalniku z litijevo baterijo za ponovno polnjenje, integriranem Bluetoothu za brezžično poslušanje ter s funkcijo notranjega snemanja. Vsekakor dobra tehnična nadgradnja.

Kasetofon omogoča kar 10 ur avtonomije in je tako odličen dodatek k vsaki retro kolekciji. Cena je okroglih 100 dolarjev pri proizvajalcu samem. Tudi zato odklikajte na spletno mesto in si privoščite nekaj novega, a hkrati starega.

Galerija slik: We Are Rewind

Dodatne Informacije

Več informacij:
wearerewind.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ste opazili? Facebook Messenger dobiva nove funkcije, pa tudi nov logotip