Poročni trendi 2021: minimalizem je trend številka 1!

Zadnjič posodobljeno: :

Leto za nami je poročno industrijo močno pretreslo, kar kažejo tudi poročni trendi 2021!

Pandemija koronavirusa je v 2020 močno prizadela tudi poročno industrijo – v njej je namreč združenih več drugih manjših industrij: od ponudnikov lokacij, gostincev, glasbenikov, ponudnikov poročnih oblek, fotografov, cvetličarjev, dekoraterjev, itd. In vsa ta področja in zaposleni so močno občutili zmanjšanje prometa. Z upanjem, da bo leto 2021 boljše, so številni pari odložili velike poroke in čakajo na svoj trenutek.

Ali bodo razmere v 2021 ugodnejše za velike poroke in praznovanja z več gosti, je težko napovedati, zagotovo pa je trenutna situacija dala vetra v hrbet enemu velikemu trendu, ki nedvomno ni za vse, vendar je tistim, ki so ga sprejeli, prinesel čudovite, posebne zgodbe. Seveda gre za minimalizem.

Poročni trend 2021 št. 1: minimalizem

Tudi če se vse vrne v normalo, je privlačnost mikro porok težko zanikati. Vse večje število parov se je tako ali tako premikalo proti manjšim in intimnim porokam, tako da je to korak v pravo smer, le da je morda za nekatere preveč ekstremen. Zagotovo ta trend prinaša manj težav okoli organizacije, manj sivih las zaradi gostov in sedežnega reda, preprostejše poročne obleke in jedilnike ter navsezadnje veliko manjši proračun, potreben za uresničitev ene takšnih zgodb.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elmore Court (@elmorecourt)

In najpomembneje? Posebnost tega dneva ostaja. Še vedno gre za praznovanje ljubezni dveh oseb, ki sta se odločili vstopiti v zakonsko zvezo, vendar je to intimnejše, bolj posebno in zagotovo spomin, o katerem bosta pripovedovala še nekaj let.

Kateri so drugi poročni trendi 2021, ki jih napoveduje Pinterest?

Z vsem omenjenim v mislih je Pinterest v že svojih tradicionalnih napovedih za novo leto zbral rezultate iskanja svoje platforme in na podlagi iskalnih nizov, ki beležijo največji porast, sestavil seznam trendov, ki bodo vladali do leta 2021.

Mestna hiša je vedno dobra ideja

Vse več parov se odloči izmenjati zaobljube v mestni hiši, predvsem zaradi spontanosti in sproščenosti dogodka.

Dvorišče za hišo kot idealna lokacija

Če imate hišo, je na dvorišču mogoče organizirati manjšo poroko. Za lepo ureditev okolice je potrebne nekaj domišljije, intimna lokacija pa vam bo omogočila, da se sprostite do maksimuma.

Male torte, ki jih pripravite doma

Malo gostov pomeni tudi, da ne rabite poročne torte v več nadstropjih, poleg tega jo lahko spečete tudi sami – nekaj več truda boste morali vložiti v okrasitev.

Pobeg

Vama je všeč ideja, da bi pobegnila nekam na samo in si izmenjala zaobljube na posebnem mestu ali pa da bi si jih izmenjala nekje, kamor sta si resnično želela potovati? Pobeg je namenjen parom pustolovskega duha, ki ne bodo obžalovali, da niso imeli gostov in si bodo sami delili najlepše spomine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Perfect Wedding (@bridesdaydream)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Wind Catcher: inovativna mobilna vetrna elektrarna