fbpx

Porsche x Puma: posebna obutev za posebno priložnost

Suede RS 2.7 Limited Edition

Porsche Puma Suede RS 2.7 Limited Edition; Foto: newsroom.porsche.com

Proizvajalec športnih avtomobilov Porsche in modna znamka Puma ponovno sodelujeta. Plod tokratnega sodelovanja je omejena serija športnih copat Suede RS 2.7 Limited Edition. Obutev je na voljo v barvah, ki so krasile klasične primerke Porscheja 911 RS 2.7.

Porsche in Puma sta se združila še na enem projektu in predstavila omejeno serijo športnih copat Suede RS 2.7 Limited Edition. Obutev je na voljo v barvnih kombinacijah, kot smo jih videli pri klasičnih Porschejih. Vsak kupec, bo poleg omejene serije športnih copat dobil še vstopnico za muzej Porsche, ki bo veljala do konca leta 2022.

Porsche Puma Suede RS 2.7 Limited Edition; Foto: newsroom.porsche.com

Športni copati Puma imajo zunanjo plast narejeno iz semiša, vsake barvne kombinacije pa je na voljo zgolj 500 parov. Oranžno-črna kombinacija je na voljo zgolj na Nizozemskem, Grand Prix bela in črna kombinacija pa zgolj na Japonskem. Na športnih copatih tako zasledimo napis RS 2.7, Porsche in na peti logotip RS 2.7. Na jeziku copat se nahaja silhueta avtomobila Porsche Carrera RS 2.7. Prav vsi pari so na žalost že prodani, kakšne pa morda še ujamete med obiskom muzeja Porsche v Stuttgartu, v katerem bo tudi posebna razstava ob 50. obletnici modela RS 2.7, ki se bo pričela 20. septembra.

Dodatne Informacije

porsche.si
eu.puma.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!