fbpx

Prenosna sončna elektrarna – Jackery Solar Generator 3000 Pro: napajajte svoje pustolovščine zunaj omrežja kot še nikoli!

Prenosna solarna elektrarna

Prenosna sončna elektrarna
Foto: Jackery
Zadnjič posodobljeno: :

Spoznajte najnovejšega člana družine Jackery — prenosna sončna elektrarna - Solar Generator 3000 Pro. Ta sončni generator, ki se ponaša z baterijo s 3024 kWh, izhodno močjo 3000 W in časom polnjenja le 3-4 ure, spremeni igro za avanture zunaj omrežja.

Prenosna sončna elektrarna! Pustolovski navdušenci, čas je za veselje! Jackery, ugledno podjetje, znano po svojih solarnih generatorjih in prenosnih rešitvah za napajanje, je pravkar predstavilo svoje najnovejše “čudo” – Solar Generator 3000 Pro. Nova sončna prenosna elektrarna podjetja Jackery je zasnovana tako, da zadovoljuje potrebe turistov in raziskovalcev zunaj omrežja, bo spremenila način, kako izvajate svoje izlete na prostem.

Paket Solar Generator 3000 Pro vključuje novo solarno elektrarno Explorer 3000 Pro, povezano z dvema solarnima paneloma SolarSaga 200 W. Z impresivno 3.024 kWh baterijo in izhodno močjo 3.000 W se ta solarni generator napolni v približno 3-4 urah samo s sončnimi paneli. Če imate dostop do stenske vtičnice , se čas polnjenja zmanjša na samo 2,4 ure.

Prenosna sončna elektrarna
Prenosna sončna elektrarna
Foto: Jackery

Najnovejša inovacija podjetja Jackery ima četrto AC vtičnico na sprednji strani, skupaj s štirimi vrati USB, 12 V avtomobilskim polnilnikom in dodatnim visokonapetostnim AC priključkom za skoraj vsak pripomoček ali napravo, ki jo boste potrebovali na svojih kopnih avanturah.

Explorer 3000 Pro, ki tehta približno 29 kilogramov, je opremljen s teleskopskim ročajem in kolesi, zaradi česar je lahko prenosljiv. Zdaj lahko to elektrarno odnesete v divjino kot kovček (čeprav je morda druga stvar, če jo na letališču preverite kot prtljago).

3000 Pro izboljšuje uporabniško izkušnjo in ponuja zmožnosti daljinskega upravljanja prek aplikacije za pametni telefon in deluje na osupljivo tihi ravni pod 30 dB.

Prenosna sončna elektrarna
Foto: Jackery

Izdelki Jackery pri najevčjem trgovcu Amazon

Zadnja posodobitev 2023-03-17 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Explorer 3000 Pro je mogoče prednaročiti po začetni ceni 2.270 € (z redno ceno 2.525 €) na Jackeryjevi spletni strani, pred izidom 27. marca. Celotna konfiguracija Solar Generator, ki vključuje dva solarna panela, je na voljo za 3.240 € (redna cena 3.600 €).

Od svoje ustanovitve leta 2012 je podjetje Jackery predano zagotavljanju okolju prijaznih in prenosnih rešitev za napajanje na prostem. Njihov nabor izdelkov, od prenosnih sončnih elektrarn do sončnih kolektorjev, je postal bistvena oprema za avtodome, avtodome in potnike po vsem svetu. Solar Generator 3000 Pro je še en dokaz Jackeryjeve zavezanosti inovacijam in odličnosti na področju zunanjih energetskih rešitev.

Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svojo izkušnjo na kopnem z Jackery Solar Generator 3000 Pro. Okrepite svojo naslednjo avanturo kot še nikoli prej!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.