Prvenstvo bradačev in brkačev 2016 – najlepši brki in brada

Najboljši brki in brade 2016

Lani je svetovno prvenstvo bradačev in brkačev potekalo v idiličnem avstrijskem mestu Leogang, v letu, ko prvenstva ni – to poteka na dve leti, naslednje bo leta 2017 v mestu Austin (Teksas, ZDA), si zato poglejmo najboljše bradače in brkače, ki so se zgrnili v mesto Nashville (Tennessee, ZDA), kjer so razkazovali svoje kocinasto okrasje na obrazu na prvenstvu Just for Men National Beard and Moustache Championships 2016. V nadaljevanju si oglejte najboljše umetnine iz brkov in brad.

Ameriško državno prvenstvo bradačev in brkačev 2016 (Just for Men National Beard and Moustache Championships) je tokrat potekalo v ameriškem mestu Nashville, kjer so moški na ogled postavili svoje kocinaste umetnine na obrazu. In bilo je kaj videti!

PREBERITE ŠE: Svetovno prvenstvo bradačev in brkačev 2015: to so uradno najlepši brki in brade na svetu

Nekateri iz svoje brade in brkov ustvarjajo prave umetnine.
Nekateri iz svoje brade in brkov ustvarjajo prave umetnine.

Če nimate ideje, kako bi si brke in brado oblikoval za movember, naj vam bo spodnja galerija v navdih. Na kup smo zbrali najbolj nenavadne brade in brke, ki so se za naziv najboljših udarili na ameriškem državnem prvenstvu bradačev in brkačev 2016.

Najboljši brki in brada s prvenstva bradačev in brkačev 2016:

Dodatne Informacije

Več informacij:
worldbeardchampionships.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!