Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: dolgo ime za prav posebnega terenca

Najboljši športni terenec?

Foto: Range Rover

Na vrhu hierarhije zmogljivosti blagovne znamke Land Roverj je model, ki nosi imenosko oznako Range Rover SVR. Gre za izjemno dinamično vozilo s kar 575 KM, elektronskim zračnim vzmetenjem, dvostopenjskim aktivnim izpuhom in masivnimi zavorami Brembo. Z drugimi besedami, to je “vozilo”, ki resnično postavlja pojem športnosti v segmentu športnih terencev za prosti čas. Če iščete nekaj več posebnosti v svojem vsakdanjem življenju, bi bila najnovejša iteracija izvedenke SVR prav tisto, kar potrebujete.

Poimenovan “Range Rover Sport SVR Ultimate Edition”, je v bistvu vrhunski in nadgrajen model SVR, ki ga je oddelek SVO (Special Vehicle Operations) opremil s številnimi prilagojenimi estetskimi dodatki. Na primer, na voljo je v treh ročno dokončanih barvah-Ligursko črni, Maya Blue in Marl Grey-zadnji dve pa sta izključno za model. A to še ni vse; drugje boste našli svetle stranske zračnike Fuji White in robne črke, pa tudi streho Narvik Black in nekaj ustreznih seksi 22-palčnih litih platišč iz kovanega kompozitnega materiala. In čeprav motor ostaja enak kot v standardni SVR različici, Ultimate Edition dobi vsaj nekaj dodatkov iz ogljikovih vlaken v barvi karoserije. Zgodba je kakopak zaokrožena z notranjostjo, ki vključuje takšne podrobnosti, kot so osvetljene oznake, eloksirana prestavna ročica in športni sedeži z reliefom SVR, naredi resnično uglednega športnega terenca. Naročite ga lahko za ceno, ki se giblje okoli 140.000 evrov.

Foto: Range Rover

Dodatne Informacije

landrover.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!