fbpx

Rimowa in Fendi poznata recept za najbolj vpadljiv kovček

Večina ljudi videzu potovalnih kovčkov ne posveča veliko pozornosti. Kljub temu pa se hitro najdejo takšni, ki želijo na letališču blesteti tudi s prtljago. Če mednje spadate tudi vi, imamo za vas pomembno novico.

Sodelovanje podjetij Rimowa, ki se ukvarja z izdelovanjem kakovostnih potovalnih kovčkov, in Fendi, ki proizvaja luksuzne modne izdelke, je obrodilo sadove. Rezultat tega je prestižni voziček za prtljago.

Kupci bodo lahko izbirali med tremi različicami kovčka, ki je izdelan iz Riwowinega trpežnega aluminija, hkrati pa vključuje Fendijev ikonični logotip. Prva se ponaša z rumeno-črnim, druga z rdečim, tretja pa z modrim pasom. Za ročaj je pripet dodatek, ki spominja na papirnato letalo in je v celoti izdelan iz usnja Coio Romano.

Kovček, ki bo na voljo v omejeni količini, se uvršča med prtljago, ki jo lastniki lahko s seboj nesejo na letalo. Naročiti ga bo mogoče prek Fendijeve in Rimowine spletne trgovine ter nekaterih trgovcev na drobno.

Galerija – Rimowa in Fendi: potovalni kovček

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!