fbpx

Royal Robbins kolekcija pomlad-poletje 2023: odkrijte trajnostna in funkcionalna oblačila

Royal Robbins kolekcija
Foto: Royal Robbins

Izkusite vsestranska in trajnostna oblačila z Royal Robbins kolekcija pomlad-poletje 2023, ki vsebuje klasične kroje in naravne materiale v zemeljskih odtenkih. S poudarkom na trajnosti in odgovornem ravnanju z okoljem in ljudmi so oblačila Royal Robbins oblikovana tako, da se prilagajajo vsem vašim potrebam in nalogam, od navdušenih pohodnikov do priložnostnih ljubiteljev narave.

Pri Royal Robbins verjamejo v slogan »Doživite več z manj« in spodbujajo premišljeno nakupovanje. Njihovi kosi oblačil so tako univerzalni in prilagodljivi, da vas bodo brez težav spremljali na vsakem koraku. Uporabljajo trajnostne materiale, kot so konoplja, organski bombaž, recikliran poliester, TencelTM in Modal, ter tehnike barvanja, ki zmanjšujejo porabo vode v proizvodnem procesu.

Foto: Royal Robbins

Najnovejše iz Royal Robbins kolekcija pomlad-poletje

Jakna Billy Goat, klasičen kos kolekcije, ki obstaja že od leta 1975, je le še izboljšana z boljšimi materiali, ki so še bolj trpežni in udobni. Linija oblačil Bug Barrier vsebuje inovativne materiale, obdelane s sintetičnim insekticidom permetrinom, ki zdrži do 70 pranj in nudi zanesljivo zaščito pred komarji, klopi in mušicami. Te tkanine so lahke, mehke in se hitro sušijo ter ščitijo tudi pred soncem. Linija Spotless je popolna za kampiranje ali družinske piknike, saj so tkanine obdelane s tehnologijo Stain Away, zaradi česar jih je enostavno očistiti samo z vodo. Novost na slovenskem trgu je moška kolekcija, ki ponuja funkcionalna oblačila za prosti čas v brezčasnih kosih iz linij Bug Barrier, Spotless in naravnih materialov.

Foto: Royal Robbins

Trajnostna in funkcionalna oblačila Royal Robbins ponujajo vsestranskost in prilagodljivost za vse vaše potrebe, s poudarkom na odgovornem ravnanju z okoljem in ljudmi. Njihovo pomladno-poletno kolekcijo odlikujejo klasični kroji, naravni materiali ter inovativni materiali obdelani s permetrinom in Stain Away tehnologijo. Odkrijte njihovo moško kolekcijo, ki je zdaj na voljo tudi na slovenskem trgu.

Royal Robbins kolekcija
Foto: Royal Robbins

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.