fbpx

Ruggie: budilka kot preproga, ki te prisili, da vstaneš

Budilka Ruggie

Ponudba budilk je res velika. Ljudje smo pač nepoboljšljivi, zato vsak poskuša najti način, kako človeka učinkovito spraviti iz postelje. Zadnje čase so popularne pametne budilke, budilke, ki nas motivirajo, da vstanemo, nas za to celo nagradijo in ustvarjajo vonje po pecivu in kavi. Pa vendar ne delujejo stoodstotno, kajti ljudje vedno najdemo način, da jih utišamo in še malo pospimo. Z budilko Ruggie je drugače. Ni tako kruta kot umetna roka, ki te mlati po obrazu, te pa prisili, da vstaneš, kajti utišaš jo šele, ko nanjo stopiš z obema nogama.

Vstati iz udobne in tople postelje ni nikoli lahko, še posebej ker je tako lahko pritisniti gumb za dremež na telefonu. A budilka Ruggie od človeka zahteva, da fizično vstane, da jo ugasne. Budilka v obliki mini preproge sicer sploh nima gumba za dremež, kar se, po pravici povedano, sliši malce kruto, ugasnila pa se bo šele, ko boste nanjo stopili z obema nogama vsaj za tri sekunde. Da pa vse ni tako zelo špartansko, nas budilka po izklopu nagradi z zabavnimi govori in reki, s katerimi nas istočasno spodbuja, da se ne uležemo nazaj v posteljo.

PREBERITE ŠE: Beddi: pametna budilka za pameten način prebujanja


Vsi nepoboljšljivi zaspanci lahko budilko Ruggie prednaročite na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer zanjo zahtevajo (preračunanih) 54 evrov, redna cena pa bo 90 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.