Samsung SmartTag+ Ali vedno nekaj iščete?!

Nikoli več ne bo izgubljeno!

Foto: Samsung

Hmmm…. kje so moji ključi? Se to sprašujete zelo, zelo pogosto? Potem preverite to praktično malo napravico!

Ste med tistimi, ki vedno iščete ključe in ne veste kam ste odložili denarnico. Potem vas bo razveselila novica, da Samsung nedavno predstavil SmartTag+. Mikro sledilnik predmetov, ki tokrat uporablja povsem nove tehnologije. Namesto običajne Bluetooth povezave, kot je bilo sedaj običajno za tovrstne naprave, uporablja ultra širokopasovni UWB protokol za brezžično komunikacijo, ki uporablja višje frekvence kot Bluetooth ter zaradi tega zazna predmet z večjo natančnostjo ter tako bolje določi njegovo lokacijo. Vse je seveda povezano z odlično aplikacijo, ki ponuja zemljevid razširjene resničnosti. Samsung se je tako “vmešal” v igro sledilnikov noge generacije in ponudil več kot konkurent Tile ali Apple s svojimi Air Tags.

Torej za vse ljubitelje eko sistema Samsung še ena naprava, ki razširja sistem “pametnih” stvari v vašem stanovanju in vam olajša vsakodnevno življenje. In cena. SmartTag+ naj bi bil dosegljiv po preračunani ceni okoli 30 evrov. Začetek prodaje pa še ni znan.

Znižano za 8,76 EUR
Samsung Galaxy SmartTag EI-T5300B, Black
Samsung Galaxy SmartTag EI-T5300B, Black
34,90 EUR −8,76 EUR 26,14 EUR

Zadnja posodobitev 2021-07-12 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši teleskopi za otroke 2021: za galaksije blizu in daleč, daleč stran