fbpx

Schwarzer Adler (Kitzbühel): oaza miru namenjena le odraslim gostom

Foto: booking.com

Schwarzer Adler, butični hotel v srcu Kitzbühela, je tudi edini, kjer so dobrodošli zgolj odrasli gostje.

Sodoben butični hotel Schwarzer Adler v starem mestnem jedru priljubljenega smučarskega središča se ponaša s tradicionalnim slogom in je pravo zatočišče za vse, ki si želijo miru in oddiha. Namenjen je namreč zgolj odraslim gostom, zato je prav posebej primeren za pare, ki so hotel na Bookingu ocenili kar z oceno 9,3. Štirizvezdični hotel se ponaša z uslugami na najvišji ravni in obljublja vrsto kulinaričnih užitkov ter velikansko oazo sprostitve, spa z notranjim bazenom na kar 1.000 m2.

V hotelu najdete večkrat nagrajeno restavracijo Neuwirt ter hotelsko restavracijo s tremi jedilnicami, oblikovanimi v tradicionalnem tirolskem slogu. Kulinarika v Schwarzer Adler temelji na kreacijah avstrijske kuhinje in mednarodnih specialitetah, pri čemer prisegajo na lokalne in sveže sestavine. V Neuwirtu lahko gostje uživajo v mojstrovinah avstrijskih zvezdniških kuharjev Jürgena Kleinhappla in Alexandra Knella, ki sta prejemnika številnih nagrad.

Namestitev obsega več apartmajev in sob, najbolj izstopa apartma Grand Junior »Wilder Kaiser«, ki se razteza na 54 m2. Gostje se lahko razvajajo v oazi sprostitve imenovani Kitz Sommer Spa, ki se nahaja na strehi samega hotela in nudi čudovit pogled na strehe starega mestnega jedra Kitzbühela in okoliške gore. Na strehi tako lahko zaplavate v 16 metrov dolgem bazenu, potem pa se z dvigalom odpravite nekaj nadstropij nižje, v t.i. Black spa, kjer se vam odpre svet savn.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!