Skrivnost srečnega spolnega življenja je pravzaprav precej preprosta!

Kakšne so navade srečni parov? Osvojite jih!

Se vam zdi, da je srečno spolno življenje znanstvena fantastika? Ah, kje! Pravzaprav lahko do tja pridete precej preprosto, le upoštevati morate te navade srečnih in uspešnih parov!

1. Najdite čas za predajanje mesenim užitkom

Ne bodite eden tistih parov, ki se predajajo mesenim užitkom le takrat, ko jim za to ostane nekaj časa. Ker je spolnost bistven del vsake zveze, si vedno poskušajte zagotoviti čas zanjo ter uživajte. Tisti “preostanek časa”, ki vam ostane, ko je vse postorjeno, pa raje namenite čemu drugemu.

2. Poskusite dati vsaj priložnost novim stvarem

Ni nujno, da gre za kakšne ekstremne “kinky” stvari ali spremembe v spalnici, kljub temu pa ne zavračajte kar vsega po vrsti, ko so na primer nove poze, igračke, nove lokacije. Ključ do odličnega spolnega življenja je tudi to, da si občano upamo izstopiti iz varnega območja.

Najdite čas za predajanje mesenim užitkom.

3. Bodite iskreni, ko si (ne) želite spolnih odnosov

Če niste razpoloženi za spolnost, a vseeno pristanete nanjo, bo to vaš partner opazil. In to je verjetno slabše kot pa da pač poveste, da si je trenutno ne želite. Ljudje v močnih in stabilnih vezah nimajo težav, da eden drugemu povedo, kdaj so in kdaj niso razpoloženi. In to je popolnoma OK!

4. Svobodno prevzemite pobudo

V srečnih in zdravih odnosih partner, ki si želi spolnosti, poskuša do nje tudi priti. Ne sedi ob strani in razmišlja, ali vi bi ali ne bi, temveč vas poskuša zapeljati. V strasti in poželenju ni nič slabega in nimate razloga, da vas je sram, če date pobudo!

5. Spoštujte partnerjeve želje in meje

V zdravi vezi ni nihče prisiljen v nič! Brez strahu, da bo vaš partner užaljen, jezen ali razočaran, bi morali odkrito povedati, kdaj in zakaj vam nekaj ni všeč, pa tudi, kaj si močno želimo. Kot pri drugih segmetnih razmerja je tudi pri spolnosti iskrenost zelo pomembna.

Poskusite dati vsaj priložnost novim stvarem.

6. Zaupajte v svoj seksapil

Ne obremenjujte se s telesnimi “pomanjkljivostmi”, ki jih imamo čisto vsi. Če si vas vaš partner ne bi želel, ne bi bil z vami. Vse, kar potrebujete, je nekaj samozavesti in zaupanja, da ste mu/ji “hudi”. Brez pokrivanja, skrivanja, ugašanja luči in drugih nelagodnosti … Pokažite mu/ji, da se dobro počutite v svoji koži.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vsakič, ko mu pošlješ sporočilo, si v sebi samo še bolj ranjena