fbpx

Ko ženska obmolkne, to ne pomeni, da je šibka. Obmolkne, ker je utrujena od vseh besed, s katerimi ti želi pokazati večjo sliko!

Če boš pozorno prisluhnil, bo spoznal, da ti ženska želi povedati veliko več, kot si misliš!

Samo zato, ker ne čutite potresa, ne pomeni, da se ne trese, da se ne podira nekaj v vaši bližini. Tišina je namreč pogosto najglasnejši krik ženske.

Ko se ženska zapre v svet tišine, to lahko pomeni, da …

… namesto da bi ranila vas ali sebe, se odloči, da bo stvari pustila takšne, kakršne so. Umakne se, saj se ji zdi pogovor o problemu brezpredmeten.

 je ranjena. Samota jo pomirja in ve, da ji bo bolje, če bo nekaj časa sama in bo o vsem v miru razmislila.

… se želi s problemom spoprijeti sama. V preteklosti je poskušala dobiti nasvete pri drugih, ampak je ugotovila, da njihovo vpletanje še bolj zaplete stvari. Ve, da imama moč, da sama razreši problem.

… ima dovolj. Vse ji je postalo preveč naporno. Je na koncu z močmi in čustveno uničena. Potrebuje le prostor in čas zase.

… morda samo počne svoje ženske stvari in je njen molk samo prezasedenost. Morda telovadi, je pri kozmetičarki, z novimi prijatelji; je preprosto zaposlena z drugimi stvarmi.

Ko ženska obmolkne, to ne pomeni, da je šibka. Obmolkne, ker je utrujena od vseh besed, s katerimi ti želi pokazati večjo sliko!
Ko ženska obmolkne, to ne pomeni, da je šibka. Obmolkne, ker je utrujena od vseh besed, s katerimi ti želi pokazati večjo sliko!

… vam ne želi zaupati svojih problemov, čeprav vas potrebuje in pogreša. Razmišlja, da boste narobe razumeli njeno ranljivost, da boste mislili, da je šibka. Bolečina zaradi vaše potencialne zavrnitve je večja od bolečine, da z vami ne govori.

 je nesebična. Ve, da vas je ranila, in ne želi odpirati starih ran. Vam in sebi daje prostor, da razmislita o problemu in o tem, kje sta v vajinem odnosu.

… je bil morda vajin zadnji prepir res pika na i. Preveč je razburjena, da bi komunicirala, in potrebuje odmor. Prišla bo nazaj, a pustite jo, naj bo, kjer je.

…  je zaskrbljena. O vsem. Ali vas je ranila? Ali razmišljate o njej? Bi morala narediti stvari drugače? Se boste vi oglasili prvi? Preplavljena je z vsem hrupom v mislih in ga poskuša utišati tako, da se zapre pred vami.

… je močna. Ve, da ji ne bo pomagalo, da se vmešava. To je že storila prej in stvari se niso izboljšale. Ne glede na to, kako si želi govoriti o tem, ve, da je najbolje, da se umakne in pusti stvari za seboj.

Vendar tišina skoraj nikoli ni dobra stvar, saj ko izberete, da ne govorite, pustite, da ljudje sami zapolnijo praznino, in običajno jo s svojimi mislimi zapolnijo bodisi s strahom bodisi z dvomi.

Med dig sedan 2004

Från år 2004 vi undersöker urbana trender och informerar vår community av följare dagligen om det senaste inom livsstil, resor, stil och produkter som inspirerar med passion. Från 2023 erbjuder vi innehåll på stora globala språk.