fbpx

Svetovni mediji Sloveniji po izvolitvi Trumpa pojejo hvalnice

Tuji mediji o Sloveniji in Melanii Trump.

Vse odkar je bil Donald Trump izvoljen za ameriškega predsednika in bo prva dama Slovenka, je pod drobnogledom svetovnih medijev tudi Slovenija, država, ki po besedah NBC-ja ni večja od zvezne države Houston. Od tod prihaja šele druga prva dama ZDA, ki ni bila rojena v Ameriki, Melania Trump. Kako našo žepno državico, ki so jo proglasili tudi za evropsko Novo Zelandijo, v svojih prispevkih po volitvah predstavljajo svetovni mediji, kot so BBC, NBC, CNN in drugi, si lahko gledate v nadaljevanju.

Potem ko je Donald Trump zmagal na ameriških volitvah in bo Melania Trump januarja tudi uradno postala prva dama ZDA, so tuji mediji pod drobnogled vzeli ne le Slovenke, pač pa tudi Slovenijo, o kateri lahko poslušamo same hvalospeve. Mnogi tuji mediji deželico na sončni strani Alp slikajo kot podobo raja, pristno, z neokrnjeno naravo.

PREBERITE ŠE: Gigi Hadid se je tako delala norca iz Melanie Trump

Melania Trump je Slovenijo postavila na svetovni zemljevid.
Melania Trump je Slovenijo postavila na svetovni zemljevid.

Lepih besed, prispodob in primerjav z Novo Zelandijo kar ne zmanjka in svetovni mediji Sloveniji napovedujejo rast turističnega obiska ter večje prepoznavnosti zaradi prisotnosti Slovenke v Beli hiši. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj prispevkov o Sloveniji, Melaniji in Sevnici, ki so jih za svoje gledalce pripravili globalni mediji.

Svetovni mediji Sloveniji po izvolitvi Donalda Trumpa tako pojejo hvalnice:

BBC o Sloveniji:

NBC o Sloveniji:

Melania Trump o Sloveniji:

VICE o Sloveniji:

Wochit News o Sloveniji:

Fox News o Melaniji:

ABC o Melaniji:

CNN o Sloveniji:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!