SYM predstavil nove modele skuterjev

Zadnjič posodobljeno: :

SYM je na sejmu EICMA Milano predstavil štiri modele skuterjev – povsem novi Maxsym TL, prenovljeni retro skuter Fiddle, novi Maxsym400 z LED žarometi in Euro 5 motorji ter električni dostavni skuter E-Xpro.

Blagovna znamka skuterjev SYM je slovenskim kupcem že dobro znana. V zadnjem letu so skuterji SYM postali najbolj prodajani skuterji v Sloveniji. SYM združuje vzdržljivost za življenje, mobilnost za življenjske potrebe in stil za vse življenjske sloge. Znamka SYM ponuja široko paleto modelov za vsak okus. Od vstopnih skuterjev, skuterjev za profesionalno rabo do maksi skuterjev za udobna in zanesljiva potovanja.Zdaj pa so za prihajajočo sezono predstavili še štiri nove modele.

Maxsym TL – najboljši SYM vseh časov

Maxsym TL je glavna novost znamke. Gre za unikaten skuter z značajem motocikla in s svojim pozicioniranjem cilja tudi na motoriste. Skuter povezuje odlično ciklistiko, ki je običajna za motocikle s samodejnim menjalnikom. Gre za prvi iz serije dvocilindrskih skuterjev iz znamke SYM. Hkrati bo TL predstavljal nov vrh ponudbe tega priljubljenega tajvanskega proizvajalca. Razmerje teže je idealnih 50:50, kar obeta odlične vozne lastnosti. Serijsko bo opremljen z zmogljivimi štiri-batnimi zavorami s sistemom ABS. Za varnost bodo poskrbeli tudi odlični LED žarometi. Merilniki bodo prvič opremljeni z velikim LED zaslonom namesto običajnih merilnikov. Atraktivna zunanja podoba se spogleduje s premium ponudniki in navdušuje s kvalitetno končno izdelavo.

Maxsym TL - najboljši SYM vseh časov
Maxsym TL – najboljši SYM vseh časov

Maxsym 400i – digitalizacija diamanta

SYM bo osvežil tudi ponudbo 400 kubičnih skuterjev. Novi Maxsym 400i je prvi z novim motorjem, ki ustreza normam euro5 in nadaljuje uspešno serijo 400, ki jo je sym predstavil leta 2011. Lahek okvir skuterja se združuje z novimi oblikovalskimi smernicam znamke. Tudi ta model je opremljen z LED žarometi in LED lučmi zadaj s funkcijo oznanjanja zaviranja v sili. Premierno bo SYM predstavil sistem za „keyless“ zagon oz zagon motorja brez ključa. Nov bo tudi hitrejši USB polnilnik za polnjenje pametnih naprav.

Maxsym 400i - digitalizacija diamanta
Maxsym 400i – digitalizacija diamanta

Fiddle – digitalni dinozaver

Retro skuter Fiddle je zelo priljubljen tudi v Sloveniji. Atraktiven in lahko vodljiv skuter je idealen za mestna središča. Tokratna prenova priljubljenega modela je uspešno združila moderno tehnologijo z retro oblikovanjem. Tokrat bo razsvetljava v LED tehniki, večji pa bo prostor za prtljago. Fiddle bo na voljo v številnih novih barvnih kombinacijah. Novosti se seveda skrivajo tudi v motorni paleti. 125 kubična različica bo sedaj imela možnost sistema ABS, šibkejši motorji pa bodo ustrezali normam euro5. Povsem novi so LCD merilniki in dodelan je sistem za točenje goriva.

Fiddle - digitalni dinozaver
Fiddle – digitalni dinozaver

e’Xpro – za zeleno prihodnost

SYM je svojo zanesljivost že velikokrat dokazal na terenu kot skuter za profesionalno uporabo. Z novim modelom e’Xpro je sedaj SYM še korak bližje izzivom trajnostne mobilnosti. Povem električni dostavnik združuje tehnično znanje z elektro motorjem. Skuter omogoča sistem menjave baterije med samo uporabo in z dvema baterijama zmore 80km. Poleg praktičnosti navdušuje tudi z novimi LCD merilniki in LED glavnimi žarometi z dnevnimi lučmi.

e'Xpro - za zeleno prihodnost
e’Xpro – za zeleno prihodnost

Dodatne Informacije

Več informacij na:
sym.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nova Škoda Enyaq iV: prvi električni SUV “ponarodele” Škode