Ta tetover vam naredi tatu po lastni izbiri. Bi si upali?

Bi zaupali neznancu, da vam na telesu ustvari tatu po lastni izbiri?

Monty Richthofen, znan tudi po imenu Maison Hefner, je 23-letni tetover iz Londona, ki je navdušen nad tradicionalnim procesom tetoviranja – vedno ustvarja enake tetovaže, lani pa je začel projekt ‘Moje besede, moje telo’ (angl. My words, my body), v okviru katerega mu mora oseba, ki pride na tetoviranje, slepo verjeti in se prepustiti, saj le Hefner ve, kako bo videti končni rezultat (tatu).

https://www.instagram.com/p/BZDbnyZA389/?taken-by=maison_hefner

Čeprav se zdi, da Hefner naključno izbere tetovažo za stranko, se pred procesom tetoviranja vedno z njo pogovarja. Včasih pogovor lahko traja tudi več kot dve uri. Vsem strankam zastavi štiri vprašanja: Zakaj to želite storiti? Kaj vam pomeni zaupanje? Zakaj mi zaupate? Kaj boste storili, če vam tatu ne bo všeč? Izhajajoč iz pogovora in odgovorov na zastavljena vprašanja Hefner ve, na kakšen način bo s tatujem prikazal ta trenutek v njihovem življenju.

https://www.instagram.com/p/BhcDlqqAs4G/?taken-by=maison_hefner

Umetnik ima pet zvezkov, zapolnjenih s 5000 različnimi stavki, v katerih včasih išče idejo za tatu, ki je najprimernejša za stranko. Vsaka oseba ima pravico izbrati, na katerem delu telesa želi imeti tatu.

https://www.instagram.com/p/BcFkT-Wg6DY/?taken-by=maison_hefner

Hefner prav tako poskrbi za to, da ljudje razumejo, zakaj izdelujejo tatu. Pravi, da nikoli ne bi ustvaril tetovaže pijani osebi, med tetoviranjem celo ne dovoli uporabljati telefona, saj želi, da so stranke med procesom nastajanja tatuja skoncentrirane.

Ali bi temu umetniku zaupali svoje telo?

Galerija slik – ‘Moje besede, moje telo’

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
V Dubaju odprt najvišji vrtiljak na svetu, kjer ste kar 140 metrov od tal!