fbpx

Ti stavki, ki jih izrečeš v postelji, te lahko spremenijo v najbolj poželjivo žensko na svetu!

Izkoristi moč svojega glasu tudi v postelji! In sicer v jeziku, ki ga razumejo le odrasli. 😉

To je jezik ljubezni ali jezik poželenja, pravi Denise Brienne, avtorica knjige How to Talk Dirty. “Umazano” govorjenje lahko izboljša našo zvezo s partnerjem. Gre za tabuizirane in “neprimerne” besede, ki pa so v tem primeru še kako PRIMERNE! Cilj njihove uporabe je, da si nas partner že z eno samo primerno besedo ali povedjo zares močno zaželi. Takšno “umazano” govorjenje nam lahko zagotovi, da bomo v postelji dobile vse, kar si želimo. Ko bomo namreč zaprle vrata spalnice in ostale same s partnerjem, je DOVOLJENO VSE!

“Umazano” govorjenje nam prav tako lahko poveča samozavest. Torej, ne samo da bomo partnerja s tem privedle do (zdrave) norosti, ampak se bomo tudi same počutile bolj zadovoljne. Bolj bomo poredne, bolje se bomo počutile, pravi Briennova.

Bolj bomo poredene, bolje se bomo počutile, pravi Briennova.
Bolj bomo poredne, bolje se bomo počutile, pravi Briennova.

Ženske, ki uporabljajo tovrstno besedišče, naj bi tudi pogosteje seksale in doživljale močnejše orgazme, trdi Briennova, vendar pa poudarja, da je za dober seks bolj kot tehnika ali “umazan” pogovor pomembna intimnost.

“Intimnost je občutek pripadnosti nekomu, občutek topline in utehe, ki se pojavi, ko nekoga dobro poznamo. To je čustvena povezanost in medsebojno zaupanje. Intimnost je pravi ključ za dober seks. In intimnejša sta partnerja, večja je verjetnost, da bosta poskusila nove stvari,” dodaja in pojasnjuje, da je “umazano” govorjenje podobno deljenju skrivnosti s partnerjem. To ve samo naš partner. On je edini, ki pozna naše “umazane” skrivnosti. Verjetno se bomo o partnerju naučile kaj novega, nekaj, česar si morda nikoli ne bi mislile (in obratno). “Umazano” govorjenje kaže, koliko si partnerja želimo, kar vodi v večjo intimnost. Briennova poudarja še, da “umazano” govorjenje ni nujno “umazano”. “Svoje zadovoljstvo v postelji lahko partnerju pričaramo tudi z zvoki. Ko vzdihujete od užitka, mu s tem poveste, da nekaj dela prav. Način, kako dihate, ko zaprete oči in se prepustite občutkom, mu lahko da občutek, da je kralj,” pravi Briennova.

Briennova poudarja, da je še vedno najpomembnejša intimnost!
Briennova poudarja, da je še vedno najpomembnejša intimnost!

Navaja tudi primere preprostih besed in besednih zvez, ki niso nujno “umazane”, pomembno je le, da jih izgovorimo na čim bolj zapeljiv način. Naslednjič torej poskusite s tem: “Tako si dober v tem”, “Ne ustavi se”, “Naredi to še enkrat”, “Povej mi, kako želiš”, To je eden od razlogov, zakaj te obožujem”, “Poglej me v oči”, Tvoje telo je popolno.”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!