To je karma: Mož staknil koronavirus med varanjem na skrivnem potovanju v Italijo

Mož, ki je varal svojo ženo, je na skrivnem potovanju k svoji ljubici v Italijo staknil koronavirus.

Moški je priznal zdravstvenim delavcem na severu Anglije, da se je okužil pri ljubici v Italiji in da mora to ostati skrivnost. Ženi bi naj namreč rekel, da mora na službeno potovanje nekam v Anglijo, in ta naj bi še danes živela v zablodi! Mož je v karanteni, ona se je samoizolirala, a kje bi se lahko okužil njen mož, ne ve. Še vedno verjame, da je koronavirus staknil nekje na službenem potovanju.

Mož je koronavirus staknil pri ljubici v Italiji.
Mož je koronavirus staknil pri ljubici v Italiji.

Neimenovani pacient, moški v pozni 30., je šel v bolnišnico potem, ko je kazal simptome bolezni, testi pa so potrdili Covid-19. Z zdravniki je delil informacijo o nezvestobi, a imena ljubice ni želel razkriti.

The Sun je po poročanju vira zapisal, da je ta bolnik glavna tema pogovora pri zaposlenih v bolnišnici. Njegov primer bi bil smešen, če ne bi bil z zdravstvenega vidika tako resen. Moški je namreč priznal, kaj je počel v Italiji, žena pa nima pojma. Vir še dodaja, da je moški menil, da ima popoln alibi, da bi lahko izpeljal svoj pobeg k ljubici. Vendar si nikoli ni mislil, da bo moral zaradi kataklizme koronavirusa to razkriti “svetu”. Zdi se, da ga veliko bolj skrbi za svoj zakon kot pa za lastno zdravje.

Vsaj to mu je uspelo, da je prišel domov preden so bili odpovedani vsi leti v Italijo in iz nje.

“Karma is a b*tch!”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pro Climate: nova znamka okoljsko nevtralnih izdelkov v dm