To so najboljši glasbeni videospoti leta 2019

Zadnjič posodobljeno: :

V zadnjih letih glasbo gledamo in ne le poslušamo. Zato so učinkoviti videospoti še kako pomembni. In to so najboljši glasbeni videospoti leta 2019.

Ob koncu leta se lahko ozremo na nekatere najboljše videospote, ki so dodatno prispevali k priljubljenosti nekaterih pesmi. Nekateri nam bodo ostali v spominu zaradi vizualne učinkovitosti, drugi zaradi močne sporočilnosti, vsekakor pa je nabor odličnih videospotov bogat. To je naš ožji izbor.

Najboljši glasbeni videospoti leta 2019

Bad Guy (Billie Eilish)


Video živih barv (vključno z Billiejino rumeno trenirko in modrimi lasmi), ki se odlično ujema s pevkino igrivo naravo in je po hitu Bury a Friend samo še prispeval k njeni priljubljenosti.

Old Town Road (Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus)


Ta video odlično pooseblja eno izmed najbolj priljubljenih pesmi tega leta. Iz klasičnega vesterna se preselimo v sedanjost, kjer je mogoče mešanje country tradicije z modernim življenjskim slogom.

7 Rings (Ariana Grande)


Spot, ki si ga bomo zagotovo zapomnili po vseprisotni rožnati barvi in domači zabavi, na katero bi si želeli biti povabljeni vsi.

How Do You Sleep? (Sam Smith)


Video brez pretiranih vizualnih učinkov, ampak vseeno estetsko zelo učinkovit ravno zaradi svoje preprostosti in odlične koreografije.

Señorita (Shawn Mendes & Camila Cabello)


Spot odlično pooseblja zapeljivost pesmi in navezavo na latinskoameriško kulturo. Jasno je vidna tudi kemija med pevcema, ki sta seveda protagonista zgodbe.

Slide Away (Miley Cyrus)


Video, ki prikazuje stanje jutra po zabavi, je metafora za stanje po pevkinem razhodu z Liamom Hemsworthom, ki z odlično režijo pričara občutek melanholije.

Juice (Lizzo)


Posneto v slogu 80. let prejšnjega stoletja, kar hkrati pričara občutek nostalgije in sprejemanje samega sebe takšnega, kot si.

Sucker (Jonas Brothers)


Idealen spot za pesem, s katero se je vrnila priljubljena skupina Jonas Brothers in v katerem nastopijo tudi njihove žene, ki skoraj ukradejo pozornost svojim možem.

Motivation (Normani)


Posneto v slogu in z referencami iz zgodnjih 2000-ih, kar se odlično ujema s slogom pesmi in je nedvomno prispevalo k njeni priljubljenosti.

Lights Up (Harry Styles)


Video za prvi hit Harryjevega novega albuma je z izbranimi barvnimi toni, nočnimi prizori na plaži in golimi telesi prava paša za oči.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Ljubljana Special Edition: edini večdnevni elektronski festival v Sloveniji v 2020