fbpx

Trajnostna moda na “budgetu”: trajnostni denim, s katerim boš videti stilsko dovršena

Tudi trajnostna moda je lahko zelo stilsko dovršena

Oglasno sporočiloPrimark

Je trajnostna moda res lahko popolno stilsko dovršena in trendovska? Za vas smo pripravili nekaj modnih kolažev s trajnostnimi kosi, ki vas bodo stali le nekaj evrov!

Trajnost je vedno bolj pomemben del naših življenj, tega ne gre zanikati. Vse več ljudi poskuša zmanjšati svoj vpliv na planet in posledično se tako pojavlja vedno več etičnih in trajnostnih modnih blagovnih znamk, ki zadovoljujejo povpraševanja in pomagajo spremeniti modno industrijo na bolje. K temu se premikajo tudi že uveljavljene večje blagovne znamke, ki tako v svoje kolekcije že vključujejo okolju prijazne materiale, s čimer želijo zmanjšati svoj ogljični odtis in prispevati k boljšemu jutri.

Ko zaslišite besedo “trajnostna moda”, vam to morda v spomin prikliče podobe dolgočasnih, brezobličnih in neokusnih oblačil brez stila, poleg tega pa pričakujete, da boste morali za en kos odšteti več deset evrov. Na srečo se ta podoba danes več ne ujema z resničnostjo. V zadnjih petih letih je več že uveljavljenih modnih blagovnih znamk v svoje kolekcije začelo vključevati trajnostne modne kose z edinstvenim dizajnom in po zadnjih modnih smernicah. Vstopamo namreč v obdobje, ko je lahko etična moda videti prav tako trendovska in elegantna kot “klasična” moda.

Trajnostna moda tako pretresa tradicionalni modni svet in postavlja nova pravila igre. Ni dovolj več, da smo videti dobro; prav tako pomembno je, da delamo dobro! K temu se pridružujejo tudi v Primarku, kjer še posebej izstopajo stilsko dovršeni trajnostni kosi! Za vas smo pripravili nekaj idej za modne kombinacije, za katere so nas navdihnili prav pri tem irskem trgovcu!

Kolaž 1

Vsi modni kosi so iz Primarka.

Kolaž 2

Vsi modni kosi so iz Primarka.

Kolaž 3

Vsi modni kosi so iz Primarka.

Kolaž 4

Vsi modni kosi so iz Primarka.

Modne trajnostne denim kose iz Primarka so preizkusile tudi slovenske vplivnice. Preverite, kako so jih kombinirale one!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LILI CADEZ (@lilicadez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Retar (@ninaretar)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANJA G.🤍 (@anjagorjup)

Primark Cares Denim: trajnostno pridobljen denim po dostopnih cenah

Modni kosi iz denima so primerni za vse sezone, zato jih preprosto morate imeti v svoji garderobi. S Primarkovo ponudbo lahko izbirate med številnimi možnostmi, v neverjetnih stilih in po dostopnih cenah. Primarkova ponudba denima je v trgovinah na voljo že za 8 evrov.

Dodatne Informacije

primark.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!