fbpx

Prenovljeni Opel Grandland: v imenu nič več črke X

Opel Grandland

Opel Grandland je bil deležen opazne prenove, ki se je dotaknila avtomobila na praktično vseh področjih.

Prenovljeni Opel Grandland se lahko pohvali s kar nekaj svežimi oblikovalskimi elementi. Prednji del je v stilu novega Oplovega oblikovalskega jezika in sovpada s tistim, ki smo ga lahko videli pri Corsi in Mokki. Grandland si je pri Insignii ″sposodil″ tehnologijo matričnih LED žarometov. Vsak od žarometov je po novem sestavljen iz 84 LED diod, še dodatno izboljšanje vidljivosti pa so dosegli s sistemom za ″nočno gledanje″, ki opazi živali in ljudi do 100 metrov pred avtomobilom.

Opel Grandland

V notranjosti lahko zasledimo še več sprememb kot pri zunanjosti prenovljenega Opel Grandlanda. Spremenjena armaturna plošča ima zdaj prostor za dva zaslona in je podobna tisti v novi Mokki. Pri bolje opremljenih različicah bodo imele stranke na voljo 10-palčni informacijsko-zabavni zaslon. Z modelnim letom 2020 bo Opel Grandland deležen kar nekaj nove in prenovljene tehnologije. Med drugim bo dobil 360° kamero in adaptivni tempomat s funkcijo Stop&Go.

Opel Grandland

Kupci bodo lahko izbirali med dizelskimi in bencinskimi motorji, na voljo pa bo tudi različica s priključnim hibridom. Prenovljeni Opel Grandland bo na voljo že jeseni.

Dodatne Informacije

opel.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!