fbpx

Trenirka in blazer: popolna modna kombinacija 2021, ki jo bomo želele nositi vse punce

Vse, kar rabite za popolno modno kombinacijo 2021, je najverjetneje že v vaši omari – to sta trenirka in blazer!

V kombinaciji na videz nezdružljivega in nepričakovanega se skriva popolna kombinacija, ki jo modne trendseterke že obožujejo in jo boste želele preizkusiti tudi same. Najboljše od vsega, vse, kar rabite za učinkovit modni videz, ustvarjen za leto 2021, je zelo verjetno že v vaši omari.

Trenirka + blazer = popolna modna kombinacija 2021

Trenirka je danes eden izmed nepogrešljivih kosov oblačil v vsaki garderobi. Modno sceno je osvojila s svojim kul, urbanim videzom, s svojim udobjem pa je eden izmed tistih kosov, ki ga pravzaprav zelo rade nosimo. Njena priljubljenost je lani dosegla nov vrhunec, kolekcije za leto 2021 pa so napovedale nadaljevanje njene vladavine. Vendar bomo letos trenirke nosile v nekaterih novih modnih kombinacijah, od katerih bo kot popolna izstopala prav kombinacija trenirke in blazerja!

Trenirka in blazer, eden najbolj ležernih kosov oblačil in ena največjih modnih klasik vseh časov, morda ni ravno pričakovana kombinacija, vsekakor pa ustvari učinkovit modni videz, ustvarjen za leto 2021. Modne trendseterke so na svojih Instagram profilih že delile peščico odličnih kombinacij teh dveh kosov. Z dodatkom superg ali škornjev, zlatega nakita ali trendovskih torbic, se zdi, da sta trenirka in blazer vedno dobra ideja. In medtem ko nekatere kombinacije poudarjajo kombiniranje v nevtralnih barvah in prevelike kroje, druge prinašajo premik k pastelnim trenirkam in karirastim jopičem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MELOANDCO.com / Mel (@melo_and_co)

Kako torej leta 2021 združiti dva na videz nezdružljiva kosa oblačila v popolno modno kombinacijo? Nekaj predlogov najdete v nadaljevanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Figtny (@figtny)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MELOANDCO.com / Mel (@melo_and_co)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MELOANDCO.com / Mel (@melo_and_co)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!