fbpx
Foto: envato

Valentinovo: pripravite partnerju romantično presenečenje glede na njegovo astrološko znamenje

Dan, v katerem večinoma ljubljeni osebi podarite rože ali morda čokolado. Kaj pa, če tega ne bi storili oziroma bi k temu dodali še nekaj drugačnega? Bi radi izstopili iz povprečja in ji/mu podariti nekaj posebnega ob dnevu zaljubljenih?

Ko pomislimo na Valentinovo – dan zaljubljenih že v mislih vidimo rože in čokolado, drži? Bodite izvirni, dodajte temu nekaj drugačnega, izvirnega, nekaj, kar si bo vaša ljubezen zapomnila. Nekaj, kar jo bo opomnilo, da je bilo leto 2022 zanjo posebno. Podarite jim izlet glede na njihov astrološki znak.

Oven

Let z balonom.
V zraku je veliko ljubezni. To bi bila vznemirljiva nova izkušnja, videti svet z nove perspektive. Vznemirjenje je romantično. In ne pozabite na kozarec šampanjca.

Bik

Klasična romantična večerja, ki jo pripravi partner.
Zatemnjen prostor z rahlo svetlobo luči ali sveč. Okusna hrana, romantično vzdušje. Vse, kar je res romantično je vajina iskrena ljubezen in pozornost.

Dvojčka

Vikend pobeg v mesto, v katerem še niste bili.
Hitro pakiranje kovčkov in napol načrtovan pobeg iz znanega v novo okolje. Lokalna hrana in klepet z domačini.

Narava je vaš odklop in najlepše darilo. Foto: Blake Wisz / Unsplash

Rak

Vožnja z ladjico.
Osvežujoča bližina vode, vožnja z ladjico z večerjo, ki situaciji doda dovolj glamurja, da res daje vtis, da je to poseben dan. Voda, odsev lune, ki se odraža v njej, je nekaj, kar vas vedno znova osvoji.

Lev

Gledališče in večerja.
Za kralja odra in reflektorjev je to eden izmed njegovih najljubših krajev. Uživate v gledališki umetnosti in odhod na predstavo, ki si jo že dolgo nameravate ogledati, po njej večerja, je za vas idealno darilo za ta dan.

Devica

Izlet z domačimi ljubljenčki.
Če lahko vzamete na pot svojega kosmatega ljubljenčka (pa naj bo to pes ali mačka) kamorkoli s seboj, je to za vas največje in najboljše darilo. Le tako se lahko popolnoma sprostite in uživate v dnevu.

Tehtnica

Piknik na prostem.
To se sliši kot preprost načrt, ki vam bo prinesel veliko miru in harmonije. Park in nasploh zelene površine vam vedno dajejo mir in sprostitev, ko se preprosto ne morete nasititi. V tem okolju boste odlično razpoloženi in polni energije.

Škorpijon

Romantični večer ob svečah.
Če se lahko oblečete v svoja najljubša oblačila, pa čeprav le doma in uživate v dobri hrani, sladicah ter ob tem strastno zapeljujete partnerja, je to za vas popolno valentinovo darilo.

Strelec

Obiščite razstavo ali muzej.
Če želite ohranjati zanimanje in radovednost strelca, je mogoče le ob nenehnem dodajanju novih zanimivih vsebin. Če vaš partner to ve, bo vedel, da je idealen zmenek za vas, da odkrijete nekaj novega.

Niso važna darila, pomembna sta vidva. Foto: Jake Stone / Unsplash

Kozorog

Kino in večerja.
Držanje klasike za vas ne pomeni, da se ne zabavate, ravno nasprotno. Morda se sliši običajno in nezanimivo, toda to je za vas zmenek, ki vam pušča prostor za inovacije. Uživate v tradicionalnih zmenkih.

Vodnar

Pogovor in pijača v lokalnem baru.
Znano je, da kot vodnar radi ohranjate budnost in da vas zanima preveč stvari, pa tudi, da imate radi kvalitetno argumentirano razpravo, dinamično izmenjavo mnenj. Od političnih razprav do skupnega pogovora o umetniškem ustvarjanju, ta nenavaden izlet je vaša popolna izbira za valentinovo darilo.

Ribi

Koncert.
Glasba ima posebno mesto v vašem srcu, če vas partner povabi na odličen koncert izvajalca katerega glasbo obožujete, vas bo zelo osrečil.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!