Untitled-1
Utrip mesta · šport

Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec, ki bo 17. oktobra za naslov evropskega prvaka v dvorani Tabor v Mariboru prekrižal pesti z Madžarom Ferencem Hafnerjem, je v svoj ”tabor” kot del priprav na dvoboj povabil prav posebnega trenerja in o tem posnel video.

Spot, ki je nastal pod režisersko taktirko Gašperja Pavlija in se rodil v agenciji S.V.-RSA, poleg Dejana Zavca (33 zmag, 18 s k. o., 3 porazi) gosti igralca in člana ansambla ljubljanske Drame, Jerneja Šugmana, ki mu ”Mr. Sympathikus” na koncu nehote podeli razlog, da obišče kliniko (igralstvo je, kot šport, trd kruh), a ne po dolžnosti, kot je bilo to nekoč v ”Naši mali kliniki”.

PREBERITE ŠE: Likovna umetnost doživela hud udarec! Tu je boksar, ki namesto čopiča uporablja boksarske rokavice.

Vse ostale pa 38-letni Ptujčan povabi na dvoboj 17. oktobra, s pričetkom ob 19. uri, ko se bo prvič pomeril v supervelterski/polsrednji kategoriji (namesto ”domače” velterske) in skušal z zmago proti Ferencu Hafnerju (23 zmag, 12 s k. o., 5 porazov) pobrati evropski naslov po različici WBO.

cover-kolesar-danny The Ridge, poklon domači Škotski, je nova kolesarska umetnina Dannyja MacAskilla cover-ken-block Dokaz, da je zima blizu! Ken Block in vragolije z ultimativnim snežnim strojem! keim-arvak-bike-01 Arvak: Prefinjeno leseno kolo francoskega oblikovalskega studia Keim IMG_1065-1920x1280 Markolo: unikatna kolesa in prečiščen slovenski dizajn · · ·