fbpx

Zakon! Zdaj lahko svoje frustracije izživljaš kar na ulici

Zakon! Zdaj lahko svoje frustracije izživljaš kar na ulici

Newyorški oblikovalski sejem NYCxDESIGN je letos potekal med 10. in 22. majem – popestrile so ga prav posebne vreče za boks, ki so mimoidoče pričakale v manhattanskih soseskah SoHo in Chelsea ter priljubljenem parku Washington Square.

Donttakethisthewrongway je oblikovalski studio, ki prihaja iz južnega dela ZDA. Zanj je značilno, da se z resnimi težavami spopada na šaljive načine in nič drugače ni niti tokrat – obiskovalce dogodka NYCxDESIGN in prebivalce New Yorka je povabil, da svojo jezo sprostijo z udarci po edinstvenih vrečah za boks.

Akcija je navdušila mimoidoče vseh starosti, ki so se brez sramu in kakršnih koli posledic znašali nad rumenimi vrečami.

Ustvarjalci želijo s svojim konceptom ljudem ponuditi prostor, kjer lahko svojim čustvom pustijo, da privrejo na plano. Tekom potovanja med točkama A in B se v človeku namreč nabere veliko število frustracij, ki pa jih je zaradi okoliščin potrebno hitro potlačiti. No, po zaslugi boksarskih se bodo mimoidoči končno s svojimi težavami spopadli na zdrav način!

Galerija: Boksarska vreča na ulici

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com
donttakethisthewrongway.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!