UN Women's HeForShe Campaign Special Event
V zraku · buzz buzz

V času, ko se je večina zvezdnic distancirala od besede “feminizem”, jo je 24-letna Emma Watson povzdignila na popolnoma nov nivo.

Mlada igralka je svojo najnovejšo vlogo globalne ambasadorke dobre volje UN vzela popolnoma zares in pripravila izjemen govor o enakosti med spoloma, ki bi ga morali slišati vsi.

“Tako moški kakor ženske bi se morali počutiti povsem svobodni pri izražanju občutkov. Tako moški kakor ženske bi se morali počutiti povsem svobodni pri izražanju svoje notranje moči. Če bi se nehali definirati med seboj glede na to, kar nismo in bi se začeli definirati po naših pravih značilnostih, bi bili bolj svobodni, in to je cilj kampanje “HeForShe”. Za svobodo,” je med drugim izjavila. Več pa v videu.


cover Pasji dvojniki v takšni in drugačni obliki 1234 Enigmarium – prvi ”escape room” v Ljubljani za vse ljubitelje enigm PicMonkey Collage 10 najlepših ikoničnih Italijank vseh časov john-malkovich-iconic-portraits-recreations-sandro-miller-10 John Malkovich je poustvaril fotografije znanih portretov