Film A Ghost Story (2017)
Kulturni izbor · film

Čeprav A Ghost Story ni film, o katerem bi se predhodno veliko govorilo, pa so ga marsikateri kritiki po ogledu na filmskem festivalu Sundance označili za film leta 2017. Gre za ameriško dramo Davida Loweryja s Caseyjem Affleckom in Rooney Maro o pokojnem duhu, ki se vrne domov, da bi se povezal s svojo ženo.

A Ghost Story je zgodba o moškem (Casey Affleck), ki umre v prometni nesreči in se domov vrne v obliki duha iz bele rjuhe z luknjama za oči. Če izdamo več, bomo izdali bistvo filma, zato naj navedemo le nekatere druge podatke o filmu, ki se ne dotikajo same zgodbe.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: It (Tisto, 2017)

Film je režiral David Lowery (Pete in njegov zmaj), kljub drugačnemu prepričanju pa ne gre za grozljivko, pač pa dramo, v kateri se med drugim znajde tudi prizor, v katerem pet minut gledamo, kako Rooney Mara je pito.

Galerija – utrinki iz filma A Ghost Story (2017):

Film A Ghost Story (2017)Odpri galerijo
Izbrisani filmski prizori Najdražji izbrisani filmski prizori vseh časov Animirani film Ferdinand (2017) Filmski napovednik: Ferdinand (2017) Film It (Tisto, 2017) Filmski napovednik: It (Tisto, 2017) Igralci v grozljivkah Tako so igralci za strašljivimi liki iz znamenitih grozljivk videti v resničnem življenju · · · · ·