Film Life (2017)
Kulturni izbor · film

Life je znanstvenofantastični triler o vesoljski opravi (ne gre ga mešati z istoimensko biografsko dramo z Robertom Pattisonom iz leta 2015), ki ji pripade čast, da na Mednarodni vesoljski postaji preuči prve najdene znake zunajzemeljskega življenja, ki so jih odkrili na Marsu. A kar se sprva zdi kot revolucionarno odkritje, se sprevrže v bitko za življenje visoko nad domom. V filmu v glavnih vlogah nastopata Jake Gyllenhaal in Ryan Reynolds, film pa je režiral Daniel Espinosa.

Film Life Daniela Espinose (Varna hiša, Otrok 44) nas popelje na Mednarodno vesoljsko postajo (MVP), kjer se Jake Gyllenhaal (Gora Brockerback, Ugrabljeni, Zadnji obhod, Southpaw), Ryan Reynolds (Deadpool, Zelena svetilka, Zakopan, Zamenjana) in druščina soočijo z zunajzemeljskim organizmom, ki je prvi dokaz o življenju onkraj Zemlje.

Podlaga napovedniku je govor nekdanjega ameriškega predsednika John F. Kennedyja iz leta 1962 na univerzi Rice, ko je ZDA postavil izreden izziv. V desetih letih na Luno poslati prvega človeka.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Logan (2017)

Revolucionarno odkritje z Marsa se hitro sprevrže v bitko za življenje šestčlanske oprave MVP-ja, potem ko mikroskopsko majhen organizem, ki se izkaže za precej bolj inteligentnega, kot so sprva predvidevali, napade in v trenutku ubije znanstvenika.

Galerija – utrinki iz filma Life (2017):

Film Life (2017)Odpri galerijo

Film The Promise (2016) Filmski napovednik: The Promise (2016) – najdražji neodvisni film v zgodovini Filmi v novembru 2016 Kino v jeseni 2016 – katerih filmov ne smemo spregledati v novembru? Dokumentarni film Before the Flood (2016) DiCapriev dokumentarec Before the Flood si lahko kratek čas ogledate brezplačno Lust for Life Lust for Life: kratkometražni skejterski film, posnet v Ljubljani · · ·